reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam.
Kuba obudził sie z katarem,oby to tylko alergiczne(czasem tak ma,a wczoraj z pieskiem sie bawił):baffled:
Coś nie mam humoru...
Jestem ciekawa,czy mąż sie zabierze za malowanie,jak tak ,to śpie dziś u mamy,więc wieczorek beze mnie na BB.:baffled:

reklama
Witam :-)
Narazie dopijam poranną kawę, a zaraz będę się bawić we fryzjera, mąż i synowie czekają w kolejce. Za oknem ładna pogoda, więc pewnie potem spacerek zaliczymy. A co potem to się zobaczy :rofl2:

Witam mąż z Zuzią u okulisty pojechali rano o 6 i dostali 12 numerek:szok: a przyjmuje tylko 15 osob a kobieta ktora byla 1 byla pod przychodnią o 3 rano z dzieckiem Boże slużba zdrowia :wściekła/y: ja popoludniu z Gabi na szczepienie a Wojtek do kardiologa dopiero 22 stycznia 2009 roku i weż tu czlowieku choruj Lekarz to powinien przyjmować o każdej porze i nie powinno tak być żeby zrywać dziecko o 4 rano żeby gdziekolwiek się dostać a oni jeszcze strajkuja i domagaj sie wyższych pensji bosze za co za 5 minut wizyty :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Pogoda do d.... ale i tak po szczepieniu nigdzie nie idziemy Miłego dnia babeczki

Hej babeczki!!!
a ja sprzątam, bo od poniedziałku do pracy, hurrra:tak::-D, no i chcę trochę poporządkować, poza tym teściowa pierwszy raz nas odwiedza, więc wiecie;-)Mimo wszystko cieszę się, bo nie przyjeżdża tylko w odwiedziny, ale żeby pilnować małą przez tydzień, potem już będzie u niani i nie wiem jak to będzie:confused:

reklama
Do góry