reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Irtasiu wyrazy współczucia dla WAS

ja tylko na chwile z doskoku bo mam juz szajbe i nerwy i wszystko razem. w srode lecimy a nic nie gotowe. w weekend mialam gosci wiec dopiero od wczoraj pralka chodzi non stop dzis juz 3 idzie.

zrobilam liste co trzeba zabrac na wakacje z malcem ale co chwile ktos mi mowi cos innego ze tego nie wolno to trzeba. wiec czuje ze w nerwach zapomne zmienic kapci na buty przed wyjsciem.

cholera ide na inny watek o wakacjach czekam na ostatnie rady.

Irtasia przykro mi...

Witam
dzis jakaś zmeczona, bez nastroju,
pogoda w weekend było nawet fajna, w sam raz jak na wesele...

Filip coś marudny i stęskniony, cały dzień ze mna...
rany za tydzien stracę kompletnie pomoc Tomka...i praktycznie wcale nie bede go widywać

Irtasia,wyrazy wspolczucia:-(.Ja mojego tescia nigdy nie poznalam(zmarł gdy Jacek mial 13 lat:-(),a podobno był złotym człowiekiem...

Irtasia,wyrazy wspolczucia:-(.Ja mojego tescia nigdy nie poznalam(zmarł gdy Jacek mial 13 lat:-(),a podobno był złotym człowiekiem...
Moj tez nigdy nikomu nic zlego niepowiedzial byl bardzo pogodnym czlowiekiem takim z humorem ale zdenerwowal sie na swoja corke a byl juz po 4 zawalach reszte napisze na zamknietym:-(

reklama
Do góry