reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
a ja na TVN...
ubula od godziny śpi z tatusiem:tak:
Nawet już byłam na pogaduszkach z siorą:tak:
Kurcze,że nic słodkiego nie kupiłam...:baffled:

Witam się jak nigdy dopiero wieczorem :-)
Dziś do południa załatwiałam sprawy w Skarbówce, a po południu szorowałam mieszkanie po wczorajszej przygodzie z ogniem :baffled: Sufit jest do malowania niestety. Reszta się doczyściła elegacko.
Dopiero teraz mam trochę wolnego na BB, ale za długo nie posiedzę, bo oczy mi się same zamykają.

Ostatnia edycja:
hejka ojej KASIAD ale historia!!!!:szok::szok::szok:

JOANNA dobrze widze? masz urodziny dzis jesli tak to WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ, zdrowka, milosci, spelnienia marzen i pociechy z dzieci!!!

GOsialub Irtasia powiedzcie ile wychodzi tych rogalikow z tego przepisu GOSIOWEGO? bo chce zrobic ale chyba na poczatek z polowy porcji....Irtasia pisalas bodajze wczoraj ze zrobilas te rogale z serem-? z jakim? z Quarkiem? co dodalas jeszcze? jakos takmnie na te rogale naszlo...wiec pytam

w ogole to komp zepsuty obraz lata i juz po chwili oczy bola

reklama
GOsialub Irtasia powiedzcie ile wychodzi tych rogalikow z tego przepisu GOSIOWEGO? bo chce zrobic ale chyba na poczatek z polowy porcji....Irtasia pisalas bodajze wczoraj ze zrobilas te rogale z serem-? z jakim? z Quarkiem? co dodalas jeszcze? jakos takmnie na te rogale naszlo...wiec pytam

IRTASIA pisz!!!!!:-p:-p
mniam teraz i na to ciasto GOSIOWE z jablkami mam chetke

Do góry