reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Ja poproszę...Gdzie wy sie podziewacie
Kawke mrozona przyszlo mi samej pic
A masz coś słodkiego?Jakas czekoladka..
Ale bym zjadła,a w domu pustki
Witam się jak nigdy dopiero wieczorem :-)
Dziś do południa załatwiałam sprawy w Skarbówce, a po południu szorowałam mieszkanie po wczorajszej przygodzie z ogniem Sufit jest do malowania niestety. Reszta się doczyściła elegacko.
Dopiero teraz mam trochę wolnego na BB, ale za długo nie posiedzę, bo oczy mi się same zamykają.
Dziś do południa załatwiałam sprawy w Skarbówce, a po południu szorowałam mieszkanie po wczorajszej przygodzie z ogniem Sufit jest do malowania niestety. Reszta się doczyściła elegacko.
Dopiero teraz mam trochę wolnego na BB, ale za długo nie posiedzę, bo oczy mi się same zamykają.
Ostatnia edycja:
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Cos tam mamJa poproszę...
A masz coś słodkiego?Jakas czekoladka..
Ale bym zjadła,a w domu pustki
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
hejka ojej KASIAD ale historia!!!!
JOANNA dobrze widze? masz urodziny dzis jesli tak to WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ, zdrowka, milosci, spelnienia marzen i pociechy z dzieci!!!
GOsialub Irtasia powiedzcie ile wychodzi tych rogalikow z tego przepisu GOSIOWEGO? bo chce zrobic ale chyba na poczatek z polowy porcji....Irtasia pisalas bodajze wczoraj ze zrobilas te rogale z serem-? z jakim? z Quarkiem? co dodalas jeszcze? jakos takmnie na te rogale naszlo...wiec pytam
w ogole to komp zepsuty obraz lata i juz po chwili oczy bola
JOANNA dobrze widze? masz urodziny dzis jesli tak to WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ, zdrowka, milosci, spelnienia marzen i pociechy z dzieci!!!
GOsialub Irtasia powiedzcie ile wychodzi tych rogalikow z tego przepisu GOSIOWEGO? bo chce zrobic ale chyba na poczatek z polowy porcji....Irtasia pisalas bodajze wczoraj ze zrobilas te rogale z serem-? z jakim? z Quarkiem? co dodalas jeszcze? jakos takmnie na te rogale naszlo...wiec pytam
w ogole to komp zepsuty obraz lata i juz po chwili oczy bola
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Super,czekam...bo u mnie tylko słone precelki,ale dobre i toCos tam mam
reklama
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
IRTASIA pisz!!!!!
mniam teraz i na to ciasto GOSIOWE z jablkami mam chetke
IRTASIA pisz!!!!!
mniam teraz i na to ciasto GOSIOWE z jablkami mam chetke