Piękny bobasek a który tydzień?A oto mój boboludek
reklama
Moni91
Fanka BB :)
test z krwi, badanie poziomu białka pappa i wolnej bety.... Wyniki wpisuje się do jakiegoś specjalnego programu który na tej podstawie wylicza prawdopodobieństwo występowania u dziecka wad genetycznych typu zespół Downa...Ja się zastanawiam nad tym testem ale kosztuje ponad 2 tys . Jak by mi lekarz wypisał skierowanie to bardzo bym się cieszyła . A ten test pappa to co to jest ? Szczerze 10 lat temu nawet nie miałam robionych prentalnych badań ….
Mam nadzieję, że nic nie pomieszałam, robiłam to 4 lata temu
Moni91
wg USG 9+1Piękny bobasek a który tydzień?
U mnie w 8 tyg i 4 dniu takie nieokreślone jeszcze , doktor mówi że ma kiepskie USG a to Medicover sądziłam że prywatnie nie będzie problemu ze sprzętemwg USG 9+1
Sanco robilam 2 lata temu. Piątek krew pobrana, we wtorek wynik. Z pappa wyszło mi 1:16 zd, choć usg idealnie, to biochemia źle. Tydzień przeryczany, niewarto. Sanco nic nie wykazało, córeczka zdrowa jak ryba.test z krwi, badanie poziomu białka pappa i wolnej bety.... Wyniki wpisuje się do jakiegoś specjalnego programu który na tej podstawie wylicza prawdopodobieństwo występowania u dziecka wad genetycznych typu zespół Downa...
Mam nadzieję, że nic nie pomieszałam, robiłam to 4 lata temu
Nie mam 35 lat jak będę w domu zerknę na skierowanie i Ci napisze dokładnie. A ja byłam w Matce Polce na wizycieMam córkę z autyzmem wiec myśle ze może lekarz by mi wypisał
Ale mam obciążony wywiad. To moja 6 ciaza a w domu 2 coreczki. No i wszystkie moje choroby. Dr mówiła że przy mojej chorobie reumatologicznej ( w trakcie diagnostyki) to maluch może mieć problemy z serduszkiem... tych informacji końca nie maJa w pierwszej ciąży chodziłam gdzie lekarz nie ma w gabinecie usg . I teraz byłam tylko u niego żeby potwierdzić ciąże . Przeniosłam się na szpital gdzie maja sprzęt usg .
Dolatkaaaaa
Ok czekam ogólnie córka ma we wrześniu badania genetyczne w Genesis w Łodzi ale podobno taki badania to czeka się około 3 miesiącu na wynikNie mam 35 lat jak będę w domu zerknę na skierowanie i Ci napisze dokładnie. A ja byłam w Matce Polce na wizycie
Moni91
u nas USG idealne, biochemia źle zd 1:123 wyniki dosłownie zwaliły mnie z nóg. To był bardzo trudny czas. Syn zdrowySanco robilam 2 lata temu. Piątek krew pobrana, we wtorek wynik. Z pappa wyszło mi 1:16 zd, choć usg idealnie, to biochemia źle. Tydzień przeryczany, niewarto. Sanco nic nie wykazało, córeczka zdrowa jak ryba.
reklama
Paulina9303
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny, jestem aktualnie w 9tydz+2 dni
Widać u was juz tez cos na brzuszku?
Jestem teraz aktualnie w 10 tygodniu czy 9 bo ja już powoli się w tym nie ogarniam
Czy bol w okolicach pępka jest normalny w tym czasie?
Kurcze milion pytan mam w głowie, ciągłe niedowierzanie. Dobrze ze są takie miejsca jak te fora
Widać u was juz tez cos na brzuszku?
Jestem teraz aktualnie w 10 tygodniu czy 9 bo ja już powoli się w tym nie ogarniam
Czy bol w okolicach pępka jest normalny w tym czasie?
Kurcze milion pytan mam w głowie, ciągłe niedowierzanie. Dobrze ze są takie miejsca jak te fora