marta18691
Fanka BB :)
Hej co tam słychać u Was dziewczyny?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas ten tydzień to kosmos. Cały czas coś, fizjo, a to kogoś znaleźć, a to cmentarz sprzątać. Ogólnie mała super gada i wgl, tylko dalej pampers wcale nie jest gotowa żeby się pozbyć pampersa. A co u Ciebie?Dwa i pół roku skończone już chyba u wszystkich, lub prawie wszystkich dzieciaczków. Piszcie co u Was
Jaka śliczna duża dziewczynka Mnie dopada przed przedszkolny stres... Czy on napewno da sobie radę. Z samoobsługa tak średnio. Załatwi się na sedes, sam zawoła, ale sam się nie popodciąga. Może mi się uda jeszcze przez tydzień nauczyć Czarka zakładania i zapinania bucików.U nas ten tydzień to kosmos. Cały czas coś, fizjo, a to kogoś znaleźć, a to cmentarz sprzątać. Ogólnie mała super gada i wgl, tylko dalej pampers wcale nie jest gotowa żeby się pozbyć pampersa. A co u Ciebie?
Hahaha myślę, że się nauczy samJaka śliczna duża dziewczynka Mnie dopada przed przedszkolny stres... Czy on napewno da sobie radę. Z samoobsługa tak średnio. Załatwi się na sedes, sam zawoła, ale sam się nie popodciąga. Może mi się uda jeszcze przez tydzień nauczyć Czarka zakładania i zapinania bucików.
I to jego kręcenie afer i darcie się jak coś jest coś nie jest po jego myśli. Reguła się potwierdza - dzieci nauczycieli są "najgorsze"