O tak u nas kręcenie afer też teraz na topie a najbardziej jak coś z ubrania nie spasuje to jest masakra np. "te spodnie są brzydkie i trzeba je wyrzucić" i się zaczyna aferka na całego, to nic że 3 dni temu ubierał je bez problemu Nie wspomnę że koszuli żadnej nie założy bo jest taki ryk. Jutro idziemy na komunię i pewnie się skończy na tym że w dresie pójdzie ubranyGratulacje! Tak, hardkor, inaczej bym tego nie nazwała Gdyby nie to że nasza mała Ada jest tak spokojnym i niewymagającym dzieckiem, to chyba bym zwariowała, bo Czaruś ma energii za troje, uwielbia kręcić afery i musi być w ciągłym ruchu. Potrzebuje maksimum uwagi. Ale jak sobie idziemy we czwórkę na spacer, to sobie myślę jakie mam szczęście, że mam taką fajną rodzinkę
Także życzę Ci spokojnej ciąży i spokojnego czasu po ciąży.
reklama
marta18691
Fanka BB :)
O lol to u nas nie ma problemu z ubieraniem ubierze wszystkoO tak u nas kręcenie afer też teraz na topie a najbardziej jak coś z ubrania nie spasuje to jest masakra np. "te spodnie są brzydkie i trzeba je wyrzucić" i się zaczyna aferka na całego, to nic że 3 dni temu ubierał je bez problemu Nie wspomnę że koszuli żadnej nie założy bo jest taki ryk. Jutro idziemy na komunię i pewnie się skończy na tym że w dresie pójdzie ubrany
U nas tez wszystko na nie sukienek w ogole nie chce zakladac, tak wiec przybijam piatke zasypia mi wieczorami w 5min, ale zbieranie jej do lozka to jakies 1,5 h roboty, zeby nie, pizama nie, czesanie nie itd itd...O tak u nas kręcenie afer też teraz na topie a najbardziej jak coś z ubrania nie spasuje to jest masakra np. "te spodnie są brzydkie i trzeba je wyrzucić" i się zaczyna aferka na całego, to nic że 3 dni temu ubierał je bez problemu Nie wspomnę że koszuli żadnej nie założy bo jest taki ryk. Jutro idziemy na komunię i pewnie się skończy na tym że w dresie pójdzie ubrany
@Tola90 moje gratulacje dzieci sa super. Tylko Haneczka trafiła sie z mocnym charakterem wszystko na nie, mycie zebow to codzinna walka ogolnie przy mnie najgorzej sie zachowuje no ale wynagradza uśmiechami miłością, jak wita nas jak wracamy z pracy cos pięknego ciagle bije siostre, siostra juz jej oddaje. Po pracy jak wracam to padam na twarzale teraz jak tak cieplo sie zrobiło to az sie bardziej wszystko chce
Dziekiii ta, moja tez przy mnie najgorzej sie zachowuje, tzn nie zachowuje sie zle, ale jak ja sie pojawiam to zaczyna sie manipulowanie placzem ale naprawde jest przecuuuudowna ostatnio sie rak rozgadala wspaniale, przyklad: uwazaj bo polecisz na plecki, a ona do mnie tymi dukanymi sylabami "spoo-koooj-nieee" to sikam ze smiechu czasami albo przebieramy sie a ona krzyczy "golas golas", love it@Tola90 moje gratulacje dzieci sa super. Tylko Haneczka trafiła sie z mocnym charakterem wszystko na nie, mycie zebow to codzinna walka ogolnie przy mnie najgorzej sie zachowuje no ale wynagradza uśmiechami miłością, jak wita nas jak wracamy z pracy cos pięknego ciagle bije siostre, siostra juz jej oddaje. Po pracy jak wracam to padam na twarzale teraz jak tak cieplo sie zrobiło to az sie bardziej wszystko chce
marta18691
Fanka BB :)
Współczuję jak na złość no ale co zrobiszDziewczyny wakacje sie zaczęły, a Hanna dostala ospę
Oj tam, będzie z głowy A szczepiłaś Hanię na ospę? Czarek nie był szczepiony więc przewiduje, że w przedszkolu złapie szybciutko. Z drugiej strony w żlobku ktoś tam w grupie miał, a on się nie zaraził...Dziewczyny wakacje sie zaczęły, a Hanna dostala ospę
reklama