marta18691
Fanka BB :)
Kuba dziś zrobił siku na nocnikU nas z mową jest bardzo dobrze. Rozmawia dużo, zdania mówi. Świadomie. Jedynie odpieluchowanie nie idzie, ale nie zmuszam. Ja po nowym roku chce zapisać do przedszkola.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kuba dziś zrobił siku na nocnikU nas z mową jest bardzo dobrze. Rozmawia dużo, zdania mówi. Świadomie. Jedynie odpieluchowanie nie idzie, ale nie zmuszam. Ja po nowym roku chce zapisać do przedszkola.
No i super. Czarek czasem robi siku na nocnik, ale zwykle trzeba mu o tym przypominać. Więc latam za nim i pytam go co 15 minut czy mu się nie chce A zazwyczaj mówi że nie chce bo szkoda mu przerywać zabawy. Za to uwielbia sikać na trawkę, na stojącoKuba dziś zrobił siku na nocnik
No dzisiaj Kuba w ciągu 3 godzin zrobił 2razy siku po pół nocnika i agent założyłam 2razy spodnie to nalał do gaciNo i super. Czarek czasem robi siku na nocnik, ale zwykle trzeba mu o tym przypominać. Więc latam za nim i pytam go co 15 minut czy mu się nie chce A zazwyczaj mówi że nie chce bo szkoda mu przerywać zabawy. Za to uwielbia sikać na trawkę, na stojąco
To gratulacjeHej dziewczyny ! Dawno mnie tu nie bylo ale tak sobie przypomnialam bo.. wlasnie pochwale sie, jestem grudniową mamuśką 2023 tak wiec hardkor nadchodzi cieszymy sie bardzo, choc nie wiem jak to przeżyjemy
Który tydzień masz ?Hej dziewczyny ! Dawno mnie tu nie bylo ale tak sobie przypomnialam bo.. wlasnie pochwale sie, jestem grudniową mamuśką 2023 tak wiec hardkor nadchodzi cieszymy sie bardzo, choc nie wiem jak to przeżyjemy
Zaczynam 11, tak wiec najgorsze juz chyba za mnąKtóry tydzień masz ?
Gratulacje! Tak, hardkor, inaczej bym tego nie nazwała Gdyby nie to że nasza mała Ada jest tak spokojnym i niewymagającym dzieckiem, to chyba bym zwariowała, bo Czaruś ma energii za troje, uwielbia kręcić afery i musi być w ciągłym ruchu. Potrzebuje maksimum uwagi. Ale jak sobie idziemy we czwórkę na spacer, to sobie myślę jakie mam szczęście, że mam taką fajną rodzinkęHej dziewczyny ! Dawno mnie tu nie bylo ale tak sobie przypomnialam bo.. wlasnie pochwale sie, jestem grudniową mamuśką 2023 tak wiec hardkor nadchodzi cieszymy sie bardzo, choc nie wiem jak to przeżyjemy
Cudowna wiadomości ogromne gratulacje będzie dobrze, dzieci szybko rosnąHej dziewczyny ! Dawno mnie tu nie bylo ale tak sobie przypomnialam bo.. wlasnie pochwale sie, jestem grudniową mamuśką 2023 tak wiec hardkor nadchodzi cieszymy sie bardzo, choc nie wiem jak to przeżyjemy