marta18691
Fanka BB :)
Kuba dziś zrobił siku na nocnikU nas z mową jest bardzo dobrze. Rozmawia dużo, zdania mówi. Świadomie. Jedynie odpieluchowanie nie idzie, ale nie zmuszam. Ja po nowym roku chce zapisać do przedszkola.![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kuba dziś zrobił siku na nocnikU nas z mową jest bardzo dobrze. Rozmawia dużo, zdania mówi. Świadomie. Jedynie odpieluchowanie nie idzie, ale nie zmuszam. Ja po nowym roku chce zapisać do przedszkola.![]()
No i super. Czarek czasem robi siku na nocnik, ale zwykle trzeba mu o tym przypominać. Więc latam za nim i pytam go co 15 minut czy mu się nie chceKuba dziś zrobił siku na nocnik![]()
No dzisiaj Kuba w ciągu 3 godzin zrobił 2razy siku po pół nocnikaNo i super. Czarek czasem robi siku na nocnik, ale zwykle trzeba mu o tym przypominać. Więc latam za nim i pytam go co 15 minut czy mu się nie chceA zazwyczaj mówi że nie chce bo szkoda mu przerywać zabawy. Za to uwielbia sikać na trawkę, na stojąco
![]()
To gratulacjeHej dziewczyny ! Dawno mnie tu nie byloale tak sobie przypomnialam bo.. wlasnie pochwale sie, jestem grudniową mamuśką 2023
tak wiec hardkor nadchodzi
cieszymy sie bardzo, choc nie wiem jak to przeżyjemy
![]()
Który tydzień masz ?Hej dziewczyny ! Dawno mnie tu nie byloale tak sobie przypomnialam bo.. wlasnie pochwale sie, jestem grudniową mamuśką 2023
![]()
Zaczynam 11, tak wiec najgorsze juz chyba za mnąKtóry tydzień masz ?![]()
Gratulacje! Tak, hardkor, inaczej bym tego nie nazwałaHej dziewczyny ! Dawno mnie tu nie byloale tak sobie przypomnialam bo.. wlasnie pochwale sie, jestem grudniową mamuśką 2023
![]()
Cudowna wiadomościHej dziewczyny ! Dawno mnie tu nie byloale tak sobie przypomnialam bo.. wlasnie pochwale sie, jestem grudniową mamuśką 2023
![]()