reklama
Super! Ale nie powiem - trochę zazdroszczę Mój w czwartek i piątek wszedl do sali spoko, z tego co panie mówiły niewiele płakał i ladnie jadł. Za to dziś darcie sie już na korytarzu... Aż mi go szkoda było. Ale o 12 jak po niego przyszłam to uśmiechnięty i zadowolony. Podobno nie bylo źle. Poza tym, że nadal szczypie i bije dzieci. Skąd mu się to wzięło, nie mam pojęcia... Jutro pewnie wejście do żlobka też bedzie z placzem.Czaruś został dziś sam w żłobku na godzinę, ale pewnie i dłużej by mógł być Nic nie płakał, nawet się za mną nie oglądał jak wyszłam, coś tam zjadł, dał się przewinąć i hit: malował sobie ładnie na zajęciach, pani mi wysłała zdjęcie i w pierwszej chwili dziecka nie poznałam (pewnie przez to, że mu wczoraj włoski podcięłam), poza tym wyglądał jak żłobkowy weteran Panie się nie mogły go nachwalić i nadziwić, ja w sumie trochę też w szoku jestem, zobaczymy jak będzie z drzemką i pobytem cały dzień.
U nas o dziwo dziś też bez płaczu, chłopak mówił, że Czarek nawet się za nim nie obejrzał jak go zaprowadzał Płakał trochę jedynie przy zasypianiu, ale to pierwsze spanie w żłobku i pierwsze na leżaczku, więc nie ma się co dziwić, fajnie, że w ogóle zasnął. Mam nadzieję, że już tak zostanie!Super! Ale nie powiem - trochę zazdroszczę Mój w czwartek i piątek wszedl do sali spoko, z tego co panie mówiły niewiele płakał i ladnie jadł. Za to dziś darcie sie już na korytarzu... Aż mi go szkoda było. Ale o 12 jak po niego przyszłam to uśmiechnięty i zadowolony. Podobno nie bylo źle. Poza tym, że nadal szczypie i bije dzieci. Skąd mu się to wzięło, nie mam pojęcia... Jutro pewnie wejście do żlobka też bedzie z placzem.
Ranyyy a u nas jak na poczatku bylo ok tak teraz jest bunt staram sie jakos ja zachecic na rozne sposoby ale czasem sie konczy tak ze nie domywamy albo wlasnie egzorcyzmamiU nas maly sukces. Hanka wkoncu daje myc zęby bez krzyku kilka msc walki, egzorcyzmow dala rezultat dzięki Ci Panie za cierpliwość
Ewq9
Fanka BB :)
U nas od kilku dni działamy tak że pierwsze młody sobie myje przez chwilę a potem daje szczoteczkę mi i ja myję już dokładnie do tej pory trochę na siłę myłamRanyyy a u nas jak na poczatku bylo ok tak teraz jest bunt staram sie jakos ja zachecic na rozne sposoby ale czasem sie konczy tak ze nie domywamy albo wlasnie egzorcyzmami
marta18691
Mój Kuba mnie wczoraj rozczulił zmywarkę lubi opróżniać i podaje mi sztućce i mówił proszę za każdym razem Ładnie mu wychodzi Kuba Marta
U nas ząbkowanie idzie gładko, ale przy 3, 4 i teraz przy 5 ma czerwone policzki (ciężko dojrzeć, czy coś idzie, ale po tych polikach właśnie myślę, że idą 5), do tego może trochę bardziej marudny jest. A u Lenki się coś niepokojącego dzieje?Dziewczyny, czy u Waszych brzdąców przy trójkach towarzyszyły jakieś objawy?
Mikstura
Mi się wydaje, że teraz trójki u nas idą, jest katar i płaczki przez pół dnia No i po piersiach czuję, że trochę mocniej zagryza, noce ostatnio z pobudkami.Dziewczyny, czy u Waszych brzdąców przy trójkach towarzyszyły jakieś objawy?
reklama
Ewq9
Płaczki, luźne kupy, więcej pobudek w nocy i ogólne rozdrażnienie ale wychodziły trzy na razDziewczyny, czy u Waszych brzdąców przy trójkach towarzyszyły jakieś objawy?