rosenberg
Fanka BB :)
MMA nadzieję że odpowiednio Ci za to płacąMoja kierowniczka złamała nogę, i teraz ja zastępuje i normalnie mam takie urwanie głowy, tonę w papierach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
MMA nadzieję że odpowiednio Ci za to płacąMoja kierowniczka złamała nogę, i teraz ja zastępuje i normalnie mam takie urwanie głowy, tonę w papierach
Tak tak, 3 tydzień juz nie podoba mi się tutaj klimat. Ale cóż.A przeszłaś już na ten drugi sklep??
No mało pracy było lub chcieli większe doświadczenie kiedyś pisała o tym no a teraz trafiła szybko i fajnie jak spoko firma jestCzemu nie miala? Myślę, że miala tylko znalazła szybko co jej odpowiadało zdolna, mloda, czego chcieć więcej
Cienki kocyk, normalnie w ciuchach ciocie klada. Mój młody i tak ściąga z siebie każde okrycie podczas snuDziewczyny, ktore mają dzieci w żłobku- pod czym i w czym śpią wasze maluchy na leżaku?
U nas w żłobku dzieciaki mają oddzielny pokoik i tam materacyki na podłogach. Oczywiście swoja podusia i albo kolderka albo kocyk. Nasza akurat teraz nosi cienki kocyk ale na jesieni będziemy nosić kolderke.Dziewczyny, ktore mają dzieci w żłobku- pod czym i w czym śpią wasze maluchy na leżaku?
U nas wlasnie my nosimy. Poduszeczkę i kocyk lub kolderke. I co piątek dostajemy to do prania. Wiec w każdy poniedziałek zanosimy ;pWy nosicie ? Mu mamy wszystko zapewniona
Ja tam też wole swoje(córka starsza w przedszkolu) dziecko przywiązuje się do swojego kocyka itp. U nas w przedszkolu dzieci nawet przebierały się w piżamkiPracowałam kiedyś w przedszkolu, które właśnie zapewniało poduszki i kocyki. Nie chcialybyście, żeby wasze dzieci spały w czymś takim. Zmieniła się dyrekcja - skończył się syf.