reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Hmmm to mój młody normalnie w body na krótki śpi i niby mamy ciepło, ale w nocy trochę się ochładza. Nawet w upały nie jest jakoś mega gorąco. Ja śpię pod kołdrą 😂🤷

reklama
Ja teraz w lipcu chodziłam na rozmowy w sprawie pracy i powiem wam, że niektóre Januszexy to zwalają mnie z nóg 😂 brak mi cierpliwości do takich kombinatorów. Ale nawet trochę tych ofert jest, chociaż myślałam że przez covid to w mojej branży nie za bardzo 🥴

Opowiedz jakąś historie
No kurna najlepszy magik to był taki jeden, co powiedział mi że do zusu to najlepiej jak najmniej płacić więc on mi woli dać np niższą stawkę na umowie a resztę do ręki. To powiedziałam że mogę tak np popracować miesiąc, ale potem na pewno będę chciała wszystko konkret. I mówię mu że jak do ręki to minimum 500zl więcej a on do mnie że 250 zł więcej mi da, że przecież te 250zl mniej niż chce to jest nic, że to żadne pieniądze, więc nie zrobi mi to różnicy 😂😂 Ja do niego że skoro żadne pieniądze to po co w ogóle je ucinać??? Ogólnie zakończyłam temat po jego czwartym telefonie do mnie bo już mi ciśnienie skakało. Chciał ode mnie wszystkiego, a ***** dawał, więc dla mnie sprawa jasna.

W jednej pracy widełki w ogłoszeniu mieli podane 2tys więcej na rękę niż powiedzieli na rozmowie. Mówie że chyba coś się nie zgadza w HRze skoro nie potrafią podać właściwych widełek? A babka do mnie że to widełki po pracy u nich MINIMUM dwa lata ale podają to żeby kandydaci widzieli perspektywy na przyszłość 🌚🌚

a najbardziej to mnie rozwaliła jedna rozmowa na którą przyszłam i babka mi mówi.... Pani to chyba dużo doświadczenia ma, to pewnie pani chce dużo pieniędzy???? No wgniotło mnie w fotel 😂😂

@Sylwia99 a co u Was???? Ostatnio cicho siedzicie :p
Hej, dziękuję, że pytasz. U nas trochę urwanie głowy. Będziemy wynajmować mieszkanie w bloku, żeby się wyrwać stąd trochę, pójść na swoje. Teraz chodzę trochę na zarobki, a Lena z babcią. Maruda trochę się zrobiła, ale zęby idą. Od połowy sierpnia może siostra mnie wciśnie na 2 miesiące do siebie w pracy, bo tam gdzie miałam iść aktualnie jest przestój. ☺️

Załączniki

• received_1491798231275825.jpeg
    received_1491798231275825.jpeg
    270,2 KB · Wyświetleń: 69
Współczuję. Mi się udało, byłam na jednej rozmowie i od razu dostałam pracę na warunkach jakie mi odpowiadają

Dziewczyny. Które mają starsze dzieci. Szukam drewnianego.krzeselka i stoliczka, przy którym młody będzie mógł rysować i jeść. Polecicie coś??
Tzn ja w sumie na dwóch pierwszych też od razu złapałam pracę i jeszcze się waham między dwoma stanowiskami.
Ale i tak chodziłam na rozmowy żeby się rozruszać, zobaczyć czy może jeszcze nie wpadnie coś lepszego :p teraz go już tylko kwestia kasy, jutro mam jeszcze jedna rozmowę, która w sumie może być spoko i jak się nie zgodzą na moją propozycję płacy to już chyba odpuszczam łażenie :p

reklama
Tzn ja w sumie na dwóch pierwszych też od razu złapałam pracę i jeszcze się waham między dwoma stanowiskami.
Ale i tak chodziłam na rozmowy żeby się rozruszać, zobaczyć czy może jeszcze nie wpadnie coś lepszego :p teraz go już tylko kwestia kasy, jutro mam jeszcze jedna rozmowę, która w sumie może być spoko i jak się nie zgodzą na moją propozycję płacy to już chyba odpuszczam łażenie :p
Moja kierowniczka złamała nogę, i teraz ja zastępuje i normalnie mam takie urwanie głowy, tonę w papierach 😂

Do góry