Maluszek001
Fanka BB :)
My dwa dni siedziałyśmy na działce w lesieWychodzicie w takie upały z dziecmi na dwor? U nas 38* dzisiaj i siedzimy w domu ale młody roznosi dom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My dwa dni siedziałyśmy na działce w lesieWychodzicie w takie upały z dziecmi na dwor? U nas 38* dzisiaj i siedzimy w domu ale młody roznosi dom
No każdy żłobek funkcjonuje inaczej. U hanki gil 2 tydzień. Wychodzą 3ki a zdrowa. Takze musiała by siedziec w domuMy też w prywatnym i absolutnie nie można z gilami albo kaszlem, no i z wysypka też nie
Skąd ja to znam jeszcze się nauczyła krzyczec i ciągle opierdziel od niej dostaje a miny przy tym takie trzaska...Czy tylko Hanka ma tyle energii? Ona jest wszędzie! Nie wiem ja już mężowi mowie, ze chyba ma adhd i ja zdiagnozuje
U mnie jest ciągle,, nie,, chyba ma już bunt 2 latkaSkąd ja to znam jeszcze się nauczyła krzyczec i ciągle opierdziel od niej dostaje a miny przy tym takie trzaska...
Myślę, że to kwestia tego, ze taki rodzic może nie mieć co zrobić z chorym dzieckiem. Nie każdy ma babcie, która zaopiekuje się wnukiem. A wiadomo jak się mogą skończyć ciągle zwolnienia w pracyTo się nie ma co cieszyć, że tak robią. Mnie to strasznie wkurza i mam nadzieję, że w naszym żłobku będą tępić takie zachowania. Bo rodzic chore dziecko zostawia i zadowolony, a później inne dzieci (i ich rodzice) na tym cierpią.
A co jest złego w państwowym?J też mam w prywatnym, nie wyobrażam.sobie dać do państwowego.
Łeeee to mój Filip w ogóle ani razu nie był chory odkąd się urodził aż do momentu pójścia do żłobka właśnie więc nie ma się co nastawiać po dwóch tygodniach pierwszy wirus się przyplątał. Ale szybko się pozbierał.Moja młoda od listopada nie była chora aż się zastanawiam jak to możliwe, bo przecież nie siedzimy zamknięte w domu. Od września idzie do żłobka i jestem ciekawa jak wtedy będzie
u nas tez na kazde pytanie jest nieU mnie jest ciągle,, nie,, chyba ma już bunt 2 latka
U nas kręcenie głową, bo "nie" jeszcze nie ma w słowniku.u nas tez na kazde pytanie jest nie