reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Hmmm większe możliwości w prywatnej szkole? Oczywiście, nawet debila przepuszcza.. Ja w życiu krzywdy dziecku bym nie zrobiła wysyłać do prywatnej szkoły. Zajęcia dodatkowe i tyle. Niech w zyje w normalnym świecie gdzie nie ma podziału.. Ale jak ktoś lubi,, bananowe,, dzieci.

reklama
Hmmm większe możliwości w prywatnej szkole? Oczywiście, nawet debila przepuszcza.. Ja w życiu krzywdy dziecku bym nie zrobiła wysyłać do prywatnej szkoły. Zajęcia dodatkowe i tyle. Niech w zyje w normalnym świecie gdzie nie ma podziału.. Ale jak ktoś lubi,, bananowe,, dzieci.
Tak jak mówisz. Sama miałam znajomych, ktorzy mieli nie zdać, więc rodzice hyc dziecko do prywatnej szkoły i nagle orły z super ocenami 🤣

Dla mnie niestety prywatne to też tylko rodzice wysyłają żeby mieć spokój bo lepsze warunki niby a te dzieci zazwyczaj takie egoistyczne są w tych szkołach bo rodzice mają kasę i płacą za to wszystko....

O rany! Ale dyskusja o zlobkach🙈 Ja Wam powiem, ze dostalismy sie do panstwowego i jak tam poszlam, to bylam w szoku, ze takie dobre warunki, pachnaco, czysciutko, dzieci i Panie usmiechniete i bardzo empatyczne, wlasna kuchnia i jesli jest alergia pokarmowa, to robia indywidualna diete bez doplaty, sa rozne ciekawe zajecia-nawet angielski, bo sa obcokrajowcy! W glebokim szoku bylam i z bolem serca zrezygnowalam, bo to byl nasz zlobek nr 3 na liscie i jest daleko od domu, a ja w tygodniu sama bez Meza, wiec nie igarne, a w sierpniu ide do pracy i niania mi tam tez nie odbierze. Puszczam do prywatnego i wszystko zapowiada sie ok, dzieci znajomych tam chodzily i wszyscy zadowoleni i dzieci przede wszystkim chca chodzic, to chyba dobrze swiadczy-zobaczymy.

Dzoewczyby jak sobie radzicie z tymi upałami w nocy?
U nas mala spi prawie ze na golasa, przy otwartym balkonie a wkolo sie budzi i popłakuje, upocona itp...
Juz nie wiem jak ją spac polozyc zeby ladnie przespala bo nam się te, spi ciezko

U nas mala spi prawie ze na golasa, przy otwartym balkonie a wkolo sie budzi i popłakuje, upocona itp...
Juz nie wiem jak ją spac polozyc zeby ladnie przespala bo nam się te, spi ciezko
U mnie mały tylko w pieluszce śpi i okno otwarte i wentylator mały chodzi bo u góry to tak duszno jest 😱

Mój też się wybudza w nocy przez to że mu gorąco. Pomysłu na to niestety nie mam.

my na szczęście mamy klimatyzację ale rok temu też juz nie wiedziałam co robić😵‍💫

reklama
Do góry