Hmmm większe możliwości w prywatnej szkole? Oczywiście, nawet debila przepuszcza.. Ja w życiu krzywdy dziecku bym nie zrobiła wysyłać do prywatnej szkoły. Zajęcia dodatkowe i tyle. Niech w zyje w normalnym świecie gdzie nie ma podziału.. Ale jak ktoś lubi,, bananowe,, dzieci.
reklama
Maluszek001
Fanka BB :)
Tak jak mówisz. Sama miałam znajomych, ktorzy mieli nie zdać, więc rodzice hyc dziecko do prywatnej szkoły i nagle orły z super ocenamiHmmm większe możliwości w prywatnej szkole? Oczywiście, nawet debila przepuszcza.. Ja w życiu krzywdy dziecku bym nie zrobiła wysyłać do prywatnej szkoły. Zajęcia dodatkowe i tyle. Niech w zyje w normalnym świecie gdzie nie ma podziału.. Ale jak ktoś lubi,, bananowe,, dzieci.
marta18691
Dla mnie niestety prywatne to też tylko rodzice wysyłają żeby mieć spokój bo lepsze warunki niby a te dzieci zazwyczaj takie egoistyczne są w tych szkołach bo rodzice mają kasę i płacą za to wszystko....Hmmm większe możliwości w prywatnej szkole? Oczywiście, nawet debila przepuszcza.. Ja w życiu krzywdy dziecku bym nie zrobiła wysyłać do prywatnej szkoły. Zajęcia dodatkowe i tyle. Niech w zyje w normalnym świecie gdzie nie ma podziału.. Ale jak ktoś lubi,, bananowe,, dzieci.
sandra0777
O rany! Ale dyskusja o zlobkach Ja Wam powiem, ze dostalismy sie do panstwowego i jak tam poszlam, to bylam w szoku, ze takie dobre warunki, pachnaco, czysciutko, dzieci i Panie usmiechniete i bardzo empatyczne, wlasna kuchnia i jesli jest alergia pokarmowa, to robia indywidualna diete bez doplaty, sa rozne ciekawe zajecia-nawet angielski, bo sa obcokrajowcy! W glebokim szoku bylam i z bolem serca zrezygnowalam, bo to byl nasz zlobek nr 3 na liscie i jest daleko od domu, a ja w tygodniu sama bez Meza, wiec nie igarne, a w sierpniu ide do pracy i niania mi tam tez nie odbierze. Puszczam do prywatnego i wszystko zapowiada sie ok, dzieci znajomych tam chodzily i wszyscy zadowoleni i dzieci przede wszystkim chca chodzic, to chyba dobrze swiadczy-zobaczymy.
Dzoewczyby jak sobie radzicie z tymi upałami w nocy?
U nas mala spi prawie ze na golasa, przy otwartym balkonie a wkolo sie budzi i popłakuje, upocona itp...
Juz nie wiem jak ją spac polozyc zeby ladnie przespala bo nam się te, spi ciezko
U nas mala spi prawie ze na golasa, przy otwartym balkonie a wkolo sie budzi i popłakuje, upocona itp...
Juz nie wiem jak ją spac polozyc zeby ladnie przespala bo nam się te, spi ciezko
marta18691
U mnie mały tylko w pieluszce śpi i okno otwarte i wentylator mały chodzi bo u góry to tak duszno jestDzoewczyby jak sobie radzicie z tymi upałami w nocy?
Mój też się wybudza w nocy przez to że mu gorąco. Pomysłu na to niestety nie mam.Dzoewczyby jak sobie radzicie z tymi upałami w nocy?
Michalina_25
my na szczęście mamy klimatyzację ale rok temu też juz nie wiedziałam co robićDzoewczyby jak sobie radzicie z tymi upałami w nocy?
Ja to samodobrze zainwestowane pieniądzemy na szczęście mamy klimatyzację ale rok temu też juz nie wiedziałam co robić
reklama
Ile macie na klimatyzacji ustawiona temperaturę? U mnie maz chcial na wiosnę ogarnąć a ja stwierdzilam ze chyba nie warto. Teraz sobie w brodę pluje bo noce to katorga ;D
my na szczęście mamy klimatyzację ale rok temu też juz nie wiedziałam co robić