reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
My właśnie z mężem wczoraj zamówiliśmy rowery z Krossa, na raty oczywiście 🤣 Fotelik mam hamax, ale ten nie rozkładany do spania. Bratowa szwagra mówiła, że można już w foteliku jak dziecko siedzi, ja czytałam, że właśnie ok 1,5 roku jak umie skakać. Najlepiej chyba zrobię jak zadzwonię do naszej fizjo. Szczerze, nie zanosi się żeby Ida miała zacząć chodzić w najbliższym czasie.

My właśnie z mężem wczoraj zamówiliśmy rowery z Krossa, na raty oczywiście 🤣 Fotelik mam hamax, ale ten nie rozkładany do spania. Bratowa szwagra mówiła, że można już w foteliku jak dziecko siedzi, ja czytałam, że właśnie ok 1,5 roku jak umie skakać. Najlepiej chyba zrobię jak zadzwonię do naszej fizjo. Szczerze, nie zanosi się żeby Ida miała zacząć chodzić w najbliższym czasie.
Ma czas jeszcze ☺️

Taki ☺️

Załączniki

• Screenshot_2022-06-04-11-11-39-033_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-06-04-11-11-39-033_com.miui.gallery.jpg
    434,5 KB · Wyświetleń: 86
Co do fotelików na rower to tez jestem ciekawa jakie macie bo planujemy zakupić teraz mlodej i korzystać cale lato ;D

Za to dziś starzy mają wychodne. Idziemy na wesele a mloda zostaje z babcia. Miala iść z nami ale ze chora to siedzi w domu. Pierwsze nasze wychodne bez dziecka od roku...
Oo my też dzisiaj idziemy na wesele... bez dziecka 😄😄

Co do fotelików na rower to tez jestem ciekawa jakie macie bo planujemy zakupić teraz mlodej i korzystać cale lato ;D

Za to dziś starzy mają wychodne. Idziemy na wesele a mloda zostaje z babcia. Miala iść z nami ale ze chora to siedzi w domu. Pierwsze nasze wychodne bez dziecka od roku...
A ja wczoraj byłam na 60 tce ojca. Tesciowa wziela dziewczyny o 20. O bozzeee ale się wybawiłam 😂😂 mam kaca takiego że żyć mi się nie chce 😂😂😂no ale warto było 😂😂😂

reklama
Hania biega, skacze na trampolinie i jeździmy już długo na rowerze 😂 ale my mamy taki na przód, żebym mogła ja widzieć😀 a firmy nie pamiętam jaki mam😂

Załączniki

• Screenshot_20220604_133909_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20220604_133909_com.android.chrome.jpg
    324,9 KB · Wyświetleń: 73
Do góry