Sylwia99
Fanka BB :)
Ja wiem o tym. Ale też nie jeździmy daleko, uważamy. Już mi się tak chciało na rower.Ja czekam bo podobno można tak od 18 miesiąca bezpiecznie przewozić w foteliku rowerowym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wiem o tym. Ale też nie jeździmy daleko, uważamy. Już mi się tak chciało na rower.Ja czekam bo podobno można tak od 18 miesiąca bezpiecznie przewozić w foteliku rowerowym
Ma czas jeszczeMy właśnie z mężem wczoraj zamówiliśmy rowery z Krossa, na raty oczywiście Fotelik mam hamax, ale ten nie rozkładany do spania. Bratowa szwagra mówiła, że można już w foteliku jak dziecko siedzi, ja czytałam, że właśnie ok 1,5 roku jak umie skakać. Najlepiej chyba zrobię jak zadzwonię do naszej fizjo. Szczerze, nie zanosi się żeby Ida miała zacząć chodzić w najbliższym czasie.
Oo my też dzisiaj idziemy na wesele... bez dzieckaCo do fotelików na rower to tez jestem ciekawa jakie macie bo planujemy zakupić teraz mlodej i korzystać cale lato ;D
Za to dziś starzy mają wychodne. Idziemy na wesele a mloda zostaje z babcia. Miala iść z nami ale ze chora to siedzi w domu. Pierwsze nasze wychodne bez dziecka od roku...
A ja wczoraj byłam na 60 tce ojca. Tesciowa wziela dziewczyny o 20. O bozzeee ale się wybawiłam mam kaca takiego że żyć mi się nie chce no ale warto byłoCo do fotelików na rower to tez jestem ciekawa jakie macie bo planujemy zakupić teraz mlodej i korzystać cale lato ;D
Za to dziś starzy mają wychodne. Idziemy na wesele a mloda zostaje z babcia. Miala iść z nami ale ze chora to siedzi w domu. Pierwsze nasze wychodne bez dziecka od roku...