reklama
Michalina_25
Fanka BB :)
Ja jeszcze wszystkie rzeczy młodego piorę w Loveli
Ja na początku dzieliłam i prałam w Lovela baby, dziś nie dzielę ale Lovela i Frosch baby pozostały, polecam szczególnie ten drugi bo jest delikatny, a zarazem skutecznie odpiera, można nawet polać bezpośrednio na plamy przed praniem i jest git
marta18691
Najgorzej to plamy z mokrego piasku to się nigdy nie dopierzeJa na początku dzieliłam i prałam w Lovela baby, dziś nie dzielę ale Lovela i Frosch baby pozostały, polecam szczególnie ten drugi bo jest delikatny, a zarazem skutecznie odpiera, można nawet polać bezpośrednio na plamy przed praniem i jest git
My używamy jelp albo lovella. I w sumie piorę w nich też nasze ubrania tak więc pranie mamy łączoneA tak z ciekawości. Czy dalej dzielicie pranie dzieciakow ? Sensie ze w planach lub proszkach dla dzieci ?
A jak nie to w jakich proszkach pierzecie dzieciakow ubrania.
Pytam bo chce zacząć łączyć nasze prania. Odkad mloda poszla do żłobka to pralka sie nie zatrzymuje A płyny dla dzieci nie dopierają ubranek. Ale mloda alergiczka i nie wiem od jakiego proszku zacząć;D
Haha pewnie masz racjęNajgorzej to plamy z mokrego piasku to się nigdy nie dopierze
marta18691
Wiem bo moje córki zawsze mają skarpetki tak brudneHaha pewnie masz rację
Michalina_25
a mi nie chce zejsc sok z arbuza z białej koszulki młodegoWiem bo moje córki zawsze mają skarpetki tak brudne
Ooo hanka dzis jadla arbuza i truskawki w białym body takze ciekawe czy zejdziea mi nie chce zejsc sok z arbuza z białej koszulki młodego
reklama
marta18691
Odplamiacz jakiś próbowałaś
a mi nie chce zejsc sok z arbuza z białej koszulki młodego