reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyby u nas młoda zmienila sie kompletnie ;D jak do tej pory byl placz bo nie chciala byc w zlobku tak od wczoraj jest płacz bo nie chce wracać do domu. Placze, krzyczy, wygina sie byle tylko jie zabierać jej ze żłobka i nie wsadzac do auta. Ciagle siedzimy na dworze bo nie chce wracać do domu;D jje za dwoje a owoce to wcina aż miło. Zaczęla pięknie pic z otwartego kubka, od wczoraj wspina się na schody co jest najlepsza zabawą. I co najlepsze wczoraj puściła się łóżka i sama stanela bardzo niepewnie. A dzis od rana zasuwa po wszystkich pokojach i to doslownie biegiem ;D do tego wybiły nam się dzis dwie czwórki. I wczoraj mialam swoją pierwszą przespana noc w całości.
Tyle radości na raz ;D

Dziewczyny, jak usypiacie dzieci ??
Mój zasypia na noc tylko przy piersi. Potem przenoszę go do łóżeczka. Wczoraj obudził się tylko raz w nocy! Oczywiście nie zamierzam się przyzwyczajać do luksusów- pewnie to jednorazowe. W dzień na drzemkę babcia usypia go w wózku. Nie zaśnie inaczej.

Mój zasypia na noc tylko przy piersi. Potem przenoszę go do łóżeczka. Wczoraj obudził się tylko raz w nocy! Oczywiście nie zamierzam się przyzwyczajać do luksusów- pewnie to jednorazowe. W dzień na drzemkę babcia usypia go w wózku. Nie zaśnie inaczej.
Wczoraj ucieszyłam się z przespanej nocy wiec dzis mialam cała nieprzespana... Tyle z luksusów

Los bywa przewrotny 😂 hanka wie, że rano ide do pracy i od 4.30 juz sie budzi żeby ją przytulać 😂😂😂chodze spac o 23 takze zajebiscie dlugo spie 😂😂😂
O właśnie o to chodzi ;D ja jak chodze do pracy to bywają dni ze spie po 3-4h. Ale mimo wszystko wykorzystuje czas z młodą na maksa mimo ze padam na twarz

reklama
Do góry