reklama
Dziewczyby u nas młoda zmienila sie kompletnie ;D jak do tej pory byl placz bo nie chciala byc w zlobku tak od wczoraj jest płacz bo nie chce wracać do domu. Placze, krzyczy, wygina sie byle tylko jie zabierać jej ze żłobka i nie wsadzac do auta. Ciagle siedzimy na dworze bo nie chce wracać do domu;D jje za dwoje a owoce to wcina aż miło. Zaczęla pięknie pic z otwartego kubka, od wczoraj wspina się na schody co jest najlepsza zabawą. I co najlepsze wczoraj puściła się łóżka i sama stanela bardzo niepewnie. A dzis od rana zasuwa po wszystkich pokojach i to doslownie biegiem ;D do tego wybiły nam się dzis dwie czwórki. I wczoraj mialam swoją pierwszą przespana noc w całości.
Tyle radości na raz ;D
Tyle radości na raz ;D
Mój zasypia na noc tylko przy piersi. Potem przenoszę go do łóżeczka. Wczoraj obudził się tylko raz w nocy! Oczywiście nie zamierzam się przyzwyczajać do luksusów- pewnie to jednorazowe. W dzień na drzemkę babcia usypia go w wózku. Nie zaśnie inaczej.Dziewczyny, jak usypiacie dzieci ??
Wczoraj ucieszyłam się z przespanej nocy wiec dzis mialam cała nieprzespana... Tyle z luksusówMój zasypia na noc tylko przy piersi. Potem przenoszę go do łóżeczka. Wczoraj obudził się tylko raz w nocy! Oczywiście nie zamierzam się przyzwyczajać do luksusów- pewnie to jednorazowe. W dzień na drzemkę babcia usypia go w wózku. Nie zaśnie inaczej.
Los bywa przewrotny hanka wie, że rano ide do pracy i od 4.30 juz sie budzi żeby ją przytulać chodze spac o 23 takze zajebiscie dlugo spieWczoraj ucieszyłam się z przespanej nocy wiec dzis mialam cała nieprzespana... Tyle z luksusów
O właśnie o to chodzi ;D ja jak chodze do pracy to bywają dni ze spie po 3-4h. Ale mimo wszystko wykorzystuje czas z młodą na maksa mimo ze padam na twarzLos bywa przewrotny hanka wie, że rano ide do pracy i od 4.30 juz sie budzi żeby ją przytulać chodze spac o 23 takze zajebiscie dlugo spie
Mikstura
Fanka BB :)
No taka rozczulona Ida zasypia w łóżeczku jak się ją głaszcze po plecach. Ssąc kciukNo i super, co to za miną??
Dziewczyny, jak usypiacie dzieci ??
Ja na rączkach moglaby zasnac chodzac sobie po lozku i przytylajac sie (wtedy ja glaszcze po pleckach i czole) ale trwaloby to pewnie 30min-1h, na rączkach odlatuje w 5minNo taka rozczulona Ida zasypia w łóżeczku jak się ją głaszcze po plecach. Ssąc kciuk
Michalina_25
pije mleczko, potem chwile sie obraca z boku na bok i zasypia ale w naszym lozku musze lezec obok przy zasypianiu. Zasypia kolo 21, pobudka na mleko o 2 i spi juz do 8.No i super, co to za miną??
reklama
Sylwia99
Włączamy spokojne piosenki. Leży z nami w łóżku, przytula się, albo kręci po łóżku. W końcu pada i przenosimy do łóżeczka.No i super, co to za miną??