reklama
marta18691
Fanka BB :)
Oj współczujęA ja dzisiaj byłam u dentystki.. 150 zł, we wtorek znowu i tyle samo a jeszcze ósemka mi się przypomina o sobie i jest do usunięcia chirurgicznie, ale z tym poczekam.
rosenberg
Baja cudownie. Słońce powoli wychodziNa aplikuj.pl był ogłoszenie o pracę jako księgowa, aplikowałam, chociaż strony. Kompletnie nie znałam.
Zadzwonili wczoraj, akurat w moje urodziny i dzisiaj miałam po rozmowę. Po 2 h zadzwonili, że się decydują o zaczynam od czerwca
rosenberg
Też muszę w końcu iść i az trzęsę portkami. Coś tam na pewno mam do zrobienia bo nie byłam lata już. A teraz zauważyłam jakieś przebarwienie na tylnych zębach a na razie nas nie stać u nas w mieście to ceny zaporoweA ja dzisiaj byłam u dentystki.. 150 zł, we wtorek znowu i tyle samo a jeszcze ósemka mi się przypomina o sobie i jest do usunięcia chirurgicznie, ale z tym poczekam.
U nas stara bieda praca, dom, praca dom hania względnie akceptuje nianie. Trochę płaczków i już. Teraz siedzimy od piątku nad jeziorem i lądujemy baterie na nowy tydzień@Święta92 co u Was ?
Załączniki
Sylwia99
Ja z półtorej roku nie byłam i myślałam, że będzie gorzejTeż muszę w końcu iść i az trzęsę portkami. Coś tam na pewno mam do zrobienia bo nie byłam lata już. A teraz zauważyłam jakieś przebarwienie na tylnych zębach a na razie nas nie stać u nas w mieście to ceny zaporowe
Mikstura
Ja chodzę teraz po drugiej ciąży sporo do robienia Trzecie kanałowe będzie mi kończyć. Chyba mu powiem, że z kolejnymi przyjdę jak będą bolećTeż muszę w końcu iść i az trzęsę portkami. Coś tam na pewno mam do zrobienia bo nie byłam lata już. A teraz zauważyłam jakieś przebarwienie na tylnych zębach a na razie nas nie stać u nas w mieście to ceny zaporowe
Dziewczyny, ile Wasze maluchy maja wzrostu? Moj ma 80 cm i w porownaniu z dzieciaczkami spotykanymi na placu zabaw wydaje mi się w normie a czesto jest nawet wyzszy od starszych dzieci. A panie pielegniarki twierdza ze to ponizej 25 centyla...
reklama
Sylwia99
Ja szczerze, to nie wiem. Nie mierzyłam, ani na szczepieniu nie mierzyli.Dziewczyny, ile Wasze maluchy maja wzrostu? Moj ma 80 cm i w porownaniu z dzieciaczkami spotykanymi na placu zabaw wydaje mi się w normie a czesto jest nawet wyzszy od starszych dzieci. A panie pielegniarki twierdza ze to ponizej 25 centyla...