reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

A ja dzisiaj byłam u dentystki.. 150 zł, we wtorek znowu i tyle samo 🙈 a jeszcze ósemka mi się przypomina o sobie i jest do usunięcia chirurgicznie, ale z tym poczekam.🙃

reklama
Na aplikuj.pl był ogłoszenie o pracę jako księgowa, aplikowałam, chociaż strony. Kompletnie nie znałam.
Zadzwonili wczoraj, akurat w moje urodziny i dzisiaj miałam po rozmowę. Po 2 h zadzwonili, że się decydują o zaczynam od czerwca 😍😍
Baja ❤️ cudownie. Słońce powoli wychodzi 🥳

A ja dzisiaj byłam u dentystki.. 150 zł, we wtorek znowu i tyle samo 🙈 a jeszcze ósemka mi się przypomina o sobie i jest do usunięcia chirurgicznie, ale z tym poczekam.🙃
Też muszę w końcu iść i az trzęsę portkami. Coś tam na pewno mam do zrobienia bo nie byłam lata już. A teraz zauważyłam jakieś przebarwienie na tylnych zębach 🙄 a na razie nas nie stać 🤭🤭 u nas w mieście to ceny zaporowe

Załączniki

• Screenshot_20220515_101530_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20220515_101530_com.android.gallery3d.jpg
    406,3 KB · Wyświetleń: 90
  • Screenshot_20220515_101554_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20220515_101554_com.android.gallery3d.jpg
    330,8 KB · Wyświetleń: 99
Też muszę w końcu iść i az trzęsę portkami. Coś tam na pewno mam do zrobienia bo nie byłam lata już. A teraz zauważyłam jakieś przebarwienie na tylnych zębach 🙄 a na razie nas nie stać 🤭🤭 u nas w mieście to ceny zaporowe
Ja z półtorej roku nie byłam i myślałam, że będzie gorzej 🙃

Ja chodzę teraz po drugiej ciąży sporo do robienia:( Trzecie kanałowe będzie mi kończyć. Chyba mu powiem, że z kolejnymi przyjdę jak będą boleć🤣

Dziewczyny, ile Wasze maluchy maja wzrostu? Moj ma 80 cm i w porownaniu z dzieciaczkami spotykanymi na placu zabaw wydaje mi się w normie a czesto jest nawet wyzszy od starszych dzieci. A panie pielegniarki twierdza ze to ponizej 25 centyla...

reklama
Dziewczyny, ile Wasze maluchy maja wzrostu? Moj ma 80 cm i w porownaniu z dzieciaczkami spotykanymi na placu zabaw wydaje mi się w normie a czesto jest nawet wyzszy od starszych dzieci. A panie pielegniarki twierdza ze to ponizej 25 centyla...
Ja szczerze, to nie wiem. Nie mierzyłam, ani na szczepieniu nie mierzyli.

Do góry