reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Patrząc po postach tej Pani, to chyba robi reklamę kaszek Helpy. 🙈 a moja tych rozdzek nie chce jesc, aż ją cofa. I mi też nie smakują 😬
Nie wiem, nie zgłębiałam profilu tej osoby ani jej aktywności na forum 😃 Ja kaszkę mannę z Helpy uwielbiam, zwłaszcza z borówkami, z różdżkami nie jadłam. Liofilizowane owoce też mają pyszne, ale drogo wychodzą. Czaruś za to uwielbia chyba wszystkie kaszki, z różdżkami też mu smakują. W sumie jedyny ich produkt, na którym się zawiodłam to Płaturki- myślałam, że to będą normalne płatki coś jak owsiane górskie, a nie takie zmielone jak otręby 🙈

reklama
Ja wczoraj zrobilam sobie wieczorem (żeby rano było gotowe) płatki górskie, jogurt naturalny, mleko, chia, syrop klonowy, wymieszałam i na to mrożone owoce. Wstawiłam na całą noc do lodówki. I wiecie co,o dziwo było pyszne!!!!Nie mój klimat ale serio jak wieczorem sobie przygotuje to rano mam gotowca😁

U nas kaszki jeszcze wcina, obowiązkowo z jakimś owocem. A jak dziewczyny u Was z mleczkiem? U nas w ciągu dnia już staram się całkiem wykluczyć. Zostaje porcja na wieczór no i mamy jedną pobudkę w nocy na mleczko, a ostatnio nawet były dwie🤯

reklama
U nas kaszki jeszcze wcina, obowiązkowo z jakimś owocem. A jak dziewczyny u Was z mleczkiem? U nas w ciągu dnia już staram się całkiem wykluczyć. Zostaje porcja na wieczór no i mamy jedną pobudkę w nocy na mleczko, a ostatnio nawet były dwie🤯
Mój to ma jakiś regres i znowu ciągle żłopie mleko w dzień 🤷🤷 ale je normalne posiłki nawet spoko, więc w ogóle nie zwracam na to uwagi bo dopiero od połowy maja do żłobka. Jak nie zacznie powoli sam rezygnować to od marca będę eliminować karmienia po kolei 🤷

Do góry