Nie wiem, nie zgłębiałam profilu tej osoby ani jej aktywności na forum Ja kaszkę mannę z Helpy uwielbiam, zwłaszcza z borówkami, z różdżkami nie jadłam. Liofilizowane owoce też mają pyszne, ale drogo wychodzą. Czaruś za to uwielbia chyba wszystkie kaszki, z różdżkami też mu smakują. W sumie jedyny ich produkt, na którym się zawiodłam to Płaturki- myślałam, że to będą normalne płatki coś jak owsiane górskie, a nie takie zmielone jak otrębyPatrząc po postach tej Pani, to chyba robi reklamę kaszek Helpy. a moja tych rozdzek nie chce jesc, aż ją cofa. I mi też nie smakują
reklama
marta18691
Fanka BB :)
No rzeczywiscie cały czas się przetacza ta kaszka Helpy ale musiała się dokopać do wątku z przed 8miesiecy teżPatrząc po postach tej Pani, to chyba robi reklamę kaszek Helpy. a moja tych rozdzek nie chce jesc, aż ją cofa. I mi też nie smakują
Moja księżna w ogóle nie chce jeść juz kaszek. Woli jogurt naturalny, serki wiejskie itp. Takze juz nawet nie kupuje. W sumie już je jak doroslaPatrząc po postach tej Pani, to chyba robi reklamę kaszek Helpy. a moja tych rozdzek nie chce jesc, aż ją cofa. I mi też nie smakują
zgredzus
Julek w ogóle nie chciał mi kaszek jeść. Żadnych :/Moja księżna w ogóle nie chce jeść juz kaszek. Woli jogurt naturalny, serki wiejskie itp. Takze juz nawet nie kupuje. W sumie już je jak dorosla
Ja wczoraj zrobilam sobie wieczorem (żeby rano było gotowe) płatki górskie, jogurt naturalny, mleko, chia, syrop klonowy, wymieszałam i na to mrożone owoce. Wstawiłam na całą noc do lodówki. I wiecie co,o dziwo było pyszne!!!!Nie mój klimat ale serio jak wieczorem sobie przygotuje to rano mam gotowca
Maluszek001
Moja raz na jakiś czas zje, ale bez szału. Teraz dużo jej gotuje, bo mleko dostaje już tylko dwa razy + 3 posiłkiMoja księżna w ogóle nie chce jeść juz kaszek. Woli jogurt naturalny, serki wiejskie itp. Takze juz nawet nie kupuje. W sumie już je jak dorosla
Michalina_25
u nas już kaszki też nie wchodzą a kiedyś uwielbia. Teraz faze ma na owsiankęMoja księżna w ogóle nie chce jeść juz kaszek. Woli jogurt naturalny, serki wiejskie itp. Takze juz nawet nie kupuje. W sumie już je jak dorosla
rosenberg
To tak jak mój FilipJulek w ogóle nie chciał mi kaszek jeść. Żadnych :/
U nas kaszki jeszcze wcina, obowiązkowo z jakimś owocem. A jak dziewczyny u Was z mleczkiem? U nas w ciągu dnia już staram się całkiem wykluczyć. Zostaje porcja na wieczór no i mamy jedną pobudkę w nocy na mleczko, a ostatnio nawet były dwie
reklama
rosenberg
Mój to ma jakiś regres i znowu ciągle żłopie mleko w dzień ale je normalne posiłki nawet spoko, więc w ogóle nie zwracam na to uwagi bo dopiero od połowy maja do żłobka. Jak nie zacznie powoli sam rezygnować to od marca będę eliminować karmienia po koleiU nas kaszki jeszcze wcina, obowiązkowo z jakimś owocem. A jak dziewczyny u Was z mleczkiem? U nas w ciągu dnia już staram się całkiem wykluczyć. Zostaje porcja na wieczór no i mamy jedną pobudkę w nocy na mleczko, a ostatnio nawet były dwie