reklama
sandra0777
Fanka BB :)
boska jestDostałam zdjęcia do wyboru.. 10 mam w cenie... Ja chyba wybiorę 20 na wszystkich wygląda tak super
Sylwia99
O mamo modelka rośnie !Dostałam zdjęcia do wyboru.. 10 mam w cenie... Ja chyba wybiorę 20 na wszystkich wygląda tak super
My od wczoraj u tesciow. Mala nie spala w nocy, plakala, rozglądała się po ścianach. Jestem jak zoombie. Dzis wracam na noc do domu.... w dzień w trakcie remontu bedziemy jeździć do dziadkow na noc wracać z małą do swojego domku. Inaczej tego obie nie pfzezyjemy;p
Pełnia była, więc my wszyscy nie spaliśmy daj jej czas, na spokojnieMy od wczoraj u tesciow. Mala nie spala w nocy, plakala, rozglądała się po ścianach. Jestem jak zoombie. Dzis wracam na noc do domu.... w dzień w trakcie remontu bedziemy jeździć do dziadkow na noc wracać z małą do swojego domku. Inaczej tego obie nie pfzezyjemy;p
Tak tylko ze tu się wszyscy meczymy. Lozko 120 a spaliśmy na nim we 3 ;p wkoncu stary polozyl nam się w nogach ;DPełnia była, więc my wszyscy nie spaliśmy daj jej czas, na spokojnie
i jak u Was? i nas te kaszki z owocami liofilizowanymi to hit, hahah przy niektórych kwaśnych smakach tak się krzywi ale wcina hahah mistrzostwoJa kupiłam póki co 2 kaszki Helpa Czary Mamy, ciekawe jakie będą, ale do kaszek droga jeszcze długa. Podobno w smaku super, więc jak małemu nie podpasują, to sama zjem i jeszcze do tego kupiłam z tej samej firmy różdżki smaku (liofilizowanej owoce), żeby potem dodawać i robić kaszki smakowe
Kaszki super, zadomowiły się u nas na dobre Sama wcinam mannę z borówkami, a mały wszystkie kaszki wsuwa równo i ze świeżymi owocami i z tymi liofilizowanymii jak u Was? i nas te kaszki z owocami liofilizowanymi to hit, hahah przy niektórych kwaśnych smakach tak się krzywi ale wcina hahah mistrzostwo
Ostatnia edycja:
reklama
Maluszek001
Patrząc po postach tej Pani, to chyba robi reklamę kaszek Helpy. a moja tych rozdzek nie chce jesc, aż ją cofa. I mi też nie smakująKaszki super, zadomowiły się u nas na dobre Sama wcinam mannę z borówkami, a mały wszystkie kaszki wsuwa równo i ze świeżymi owocami i z tymi liofilizowanymi