reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja powoli zaczynam balony robić 😂😂

Załączniki

• IMG_20220202_225707.jpg
    IMG_20220202_225707.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 65
Dziewczyny macie instsgramy ? Z chęcią pooglądam jak się podzielicie nazwa :p sama co prawda nie mam ale uwielbiam oglądać w nocy jak mloda nie daje spac;D

Narzekałyśmy na facetów tylko😂😂gdzie byłaś co robiłaś? Co u Sary? :) jeszcze zniknela gdzieś ewqa i zgredus
melduje się. Czasu brak na odpisywanie, ale jestem na bieżąco ! Byliśmy tydzień na nartach. Do opieki braliśmy obie babcie i nawet by ten wyjazd był super udany, gdyby w połowie nie postanowiła do nas dołączyć jelitówka… Julek praktycznie teraz dochodzi dopiero do siebie, tydzień go męczyło. Pierwsze 2 dni masakra, my na wyjeździe. Każda kupa to awaria… Teraz musimy się dobrze nawodnić, bo trochę się odwodnił i bardzo dziękowałam, że jednak ze swojej wygody w nocy nie odstawiłam go, bo przez to wszystko nie chce prawie nic jeść stałego… więc ratujemy się mleczkiem.

Jeśli chodzi o facetów. Ja podobno mam mocny charakter i też nie pozwolę wejść na głowę. Ale mój mąż to lepiej gotuje i sprząta ode mnie. Co prawda teraz rzadko kiedy, bo pracuje w dwóch miejscach, ale jak jest potrzeba to wszystko zrobi, oczywiście niektóre rzeczy muszą odczekać swoje. Ja Julka kapalam może z 2 razy od jego urodzenia. Wieczorne kąpiele i toaleta należy do Tatusia! Jak mąż w domu to go gonię do karmienia, przewijania…. Ale tak jak mówicie, wiele rzeczy z domu się wynosi. Bo nawet na wyjeździe jak mówiłam do Daniela, przewiń, to Teściowa ze może ona bo będzie szybciej… Co prawda Mąż udownil jej, ze przewija dziecko w powietrzu 😂 Ale sam fakt!

reklama
Do góry