reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny a czy zakładacie na spacery Waszym pociechom rękawiczki? I co one na to? :D
Czasami zakładam, ale mam kombinezon taki, którym się jakby wywijają rękawy tak, że zasłaniają rączki. Wiec rękawiczki tylko jak w kurtce wyjdzie. Trochę protestuje przy zakładaniu, a tak poza tym to spoko

U nas do tej pory bez rękawiczek bo w kombinezonie mialam tez wlasnie wykręcane rękawy. Ale dzis przyszedl spiwor dk wozka bo w kombinezonie zaczela protestować wiec od jutra kurtka i rękawiczki;D zobaczymy
nie takiej opcji. Po matce nie cierpi rękawiczek i ręka musi być na wolności

Załączniki

• 00AEEF16-2657-43FB-A39E-3CD4495EF386.jpg
    00AEEF16-2657-43FB-A39E-3CD4495EF386.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 77
Młody zasnął na druga drzemkę. Trzymajcie kciuki żeby spał chociaż z godzinę, może w końcu zrobie jakiś obiad 🤭 ostatni robiłam w niedzielę 🤭 stary głoduje 🤷

Dziewczyny a czy zakładacie na spacery Waszym pociechom rękawiczki? I co one na to? :D
Moja ogólnie nie lubi kombinezonów, spiworow i tego typu rzeczy. Zaczęła się denerwować w wózku... Do fotelika ma ponczo i też się wkurza. Jeden kombinezon ma z wywijanymi rękawami, a drugi bez, więc wtedy zakładam rekawiczki

reklama
Do góry