aa ok to nasza w ogóle nie chce niestetyU nas tylko w nocy nie chcę butli a wtedy wlasnie chciałabym mu ją podawać.
reklama
rosenberg
Fanka BB :)
Ooo to jest fajne do mięsa, szybko się piecze i jest soczyste zawszeNp takie
rosenberg
Spoko, moj też. Nawet jak w kubku mleko dostanie to nie chce. Tylko z piersi...aa ok to nasza w ogóle nie chce niestety
rosenberg
Czasami zakładam, ale mam kombinezon taki, którym się jakby wywijają rękawy tak, że zasłaniają rączki. Wiec rękawiczki tylko jak w kurtce wyjdzie. Trochę protestuje przy zakładaniu, a tak poza tym to spokoDziewczyny a czy zakładacie na spacery Waszym pociechom rękawiczki? I co one na to?
U nas do tej pory bez rękawiczek bo w kombinezonie mialam tez wlasnie wykręcane rękawy. Ale dzis przyszedl spiwor dk wozka bo w kombinezonie zaczela protestować wiec od jutra kurtka i rękawiczki;D zobaczymyDziewczyny a czy zakładacie na spacery Waszym pociechom rękawiczki? I co one na to?
zgredzus
nie takiej opcji. Po matce nie cierpi rękawiczek i ręka musi być na wolnościU nas do tej pory bez rękawiczek bo w kombinezonie mialam tez wlasnie wykręcane rękawy. Ale dzis przyszedl spiwor dk wozka bo w kombinezonie zaczela protestować wiec od jutra kurtka i rękawiczki;D zobaczymy
Załączniki
Maluszek001
Moja ogólnie nie lubi kombinezonów, spiworow i tego typu rzeczy. Zaczęła się denerwować w wózku... Do fotelika ma ponczo i też się wkurza. Jeden kombinezon ma z wywijanymi rękawami, a drugi bez, więc wtedy zakładam rekawiczkiDziewczyny a czy zakładacie na spacery Waszym pociechom rękawiczki? I co one na to?
reklama
Zamowilam ten sam spiwor bo polecałaś. Ale powiedz mi co zakładasz pod niego na spacery ? Kurtke, kombinezon dresowy ?nie takiej opcji. Po matce nie cierpi rękawiczek i ręka musi być na wolności