reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja znalazłam sposób żeby posprzątać wieczorem zanim położę młodego albo coś ugotować w ciągu dnia 🤭 wsadzam go do krzesełka i stawiam je koło szuflady w kuchni ( mamy dwie takie na sztućce i w jednej tylko łyżki drewniane zostawiłam itp) i on gmera w tej szufladzie i ogląda jak sprzątam albo gotuje i dopóki się coś dzieje albo mocno mu się nie znudzi to jest spokój :D

U mnie już dwie pobudki... Czy ja się kiedyś wyśpię 😭 Ja planuję przemęczyć się do roku z nocnym karmieniem i później spróbować dawać jej wodę w nocy. Ale wiadomo, ja to sobie mogę planować 🤣

My dzis po pogrzebie, mala byla pierwszy raz cały dzień sama z tatą. Była tak stęskniona ze po południu nie odstępowała mnie na krok i zamiast po kąpieli czytać bajki przeleżała na mnie zeby głaskać ja po plecach...
Noc poprzednia tragedia, przyjecgal moj tata i brat z zagranicy. Przywieźli jej zabawki a ona tak odreagowała ten halas itp ze 3,/4 nocy z płaczem na rękach. Ale dzis juz tylko 2 pobudki.

U nas młoda ma etap jedzenia kanapek. Jak widzi chleb tk cieszy się jak glupia. A juz się balam ze za dlugo nie toleruje kawalkow:p

Smoczus oczywiście jest do spania ale zawsze rano zostaje w łóżeczku zeby nie miala go na codzień.
Od jutra maz az do swiat codziennie po 11h w pracy wiec jestesmt z małą zdane na siebie. Powoli bedziemy szykować swieta:p

My dzis po pogrzebie, mala byla pierwszy raz cały dzień sama z tatą. Była tak stęskniona ze po południu nie odstępowała mnie na krok i zamiast po kąpieli czytać bajki przeleżała na mnie zeby głaskać ja po plecach...
Noc poprzednia tragedia, przyjecgal moj tata i brat z zagranicy. Przywieźli jej zabawki a ona tak odreagowała ten halas itp ze 3,/4 nocy z płaczem na rękach. Ale dzis juz tylko 2 pobudki.

U nas młoda ma etap jedzenia kanapek. Jak widzi chleb tk cieszy się jak glupia. A juz się balam ze za dlugo nie toleruje kawalkow:p

Smoczus oczywiście jest do spania ale zawsze rano zostaje w łóżeczku zeby nie miala go na codzień.
Od jutra maz az do swiat codziennie po 11h w pracy wiec jestesmt z małą zdane na siebie. Powoli bedziemy szykować swieta:p
Mój też do świąt dziennie w pracy 😔

reklama
Do góry