reklama
G
gość _199
Gość
Fajnie, ja muszę w kurtce wozić bo by mi zamarzł w tym niestety :/A mi paczki przyszły w końcu, mamy ponczo!
Kurde na noc się na butle rzuca, a w nocy nie ma opcji, rozumie ktoś o co chodzi
rosenberg
Fanka BB :)
Dziewczyny, bo ja pierwsze słyszę o ponczo dla dziecka. Z tego co czytam to idea jest do samochodu żeby zachować bezpieczeństwo i nie zapinać na kurtkę. Mój Filip po prostu jeździ bez kurtki czy tam kombinezonu - przeciez w samochodzie jest ciepło??? Oświećcie mnie proszę! Może to ma jakieś inne zastosowanie jeszcze i coś przegapiłam?
rosenberg
Bo pewnie w nocy jak się przebudza to potrzebuje bliskości mamy, a nie jedzenia. Butelka to tylko jedzenie, cycuś to znacznie wiecejFajnie, ja muszę w kurtce wozić bo by mi zamarzł w tym niestety :/
Kurde na noc się na butle rzuca, a w nocy nie ma opcji, rozumie ktoś o co chodzi
Mój jak się przebudzi to nie ma nawet mowy żeby ojciec go uspokoił i ululał. Muszę wjechać ja - nawet bez piersi ale ja konkretnie. wczoraj facet próbował i skończyło się na tym, że dziecko się o 1 wybudziło i nie poszło spać chyba do 2:30 - leżał między nami przez ten czas. Oczywiście mój facet smacznie zaczął chrapać po kilkunastu minutach... A ja poszłam spać dopiero jak przeniosłam młodego śpiącego do łóżeczka
Mikstura
Tak, też mi się tak wydaje. Bywa, że Ida się budzi i chce ją nakarmić a ona nie chce i się odpycha.Bo pewnie w nocy jak się przebudza to potrzebuje bliskości mamy, a nie jedzenia. Butelka to tylko jedzenie, cycuś to znacznie wiecej
Mój jak się przebudzi to nie ma nawet mowy żeby ojciec go uspokoił i ululał. Muszę wjechać ja - nawet bez piersi ale ja konkretnie. wczoraj facet próbował i skończyło się na tym, że dziecko się o 1 wybudziło i nie poszło spać chyba do 2:30 - leżał między nami przez ten czas. Oczywiście mój facet smacznie zaczął chrapać po kilkunastu minutach... A ja poszłam spać dopiero jak przeniosłam młodego śpiącego do łóżeczka
U nas taka sama sytuacja w nocy, nie ma opcji żeby mąż lulal bo jest taki wrzask. Ja myślę że jest to spowodowane przez to że ja całe dnie spędzam z młodym, a czasami jest też tak że z tatą się w ogóle nie widuje bo jak wraca wieczorem z pracy to mały już śpi. Trochę to przykre, no ale jakoś trzeba żyć i płacić rachunki...Bo pewnie w nocy jak się przebudza to potrzebuje bliskości mamy, a nie jedzenia. Butelka to tylko jedzenie, cycuś to znacznie wiecej
Sylwia99
Chodzi o to, że to wygodne jest bo zanim w aucie się nagrzeje, to mija chwila. A tak w trakcie jazdy możesz rozpiąć, poza tym kurtkę musisz ściągnąć, a później założyć, a tu cyk zapinasz i wyciągasz dzieckoDziewczyny, bo ja pierwsze słyszę o ponczo dla dziecka. Z tego co czytam to idea jest do samochodu żeby zachować bezpieczeństwo i nie zapinać na kurtkę. Mój Filip po prostu jeździ bez kurtki czy tam kombinezonu - przeciez w samochodzie jest ciepło??? Oświećcie mnie proszę! Może to ma jakieś inne zastosowanie jeszcze i coś przegapiłam?
rosenberg
No właśnie u mnie chyba podobnie i chyba to też dlatego, że zawsze ja usypiałam. Zwłaszcza, że mój zaczyna pracę teraz koło 14 i siedzi do 22 no to już w ogóle. I chyba młody się już przyzwyczaił że wieczorem jesteśmy sami, a w nocy też mama zawsze wstaje. U nas wrzasku nie było, ale chyba tak się zdziwił, że aż się rozbudziłU nas taka sama sytuacja w nocy, nie ma opcji żeby mąż lulal bo jest taki wrzask. Ja myślę że jest to spowodowane przez to że ja całe dnie spędzam z młodym, a czasami jest też tak że z tatą się w ogóle nie widuje bo jak wraca wieczorem z pracy to mały już śpi. Trochę to przykre, no ale jakoś trzeba żyć i płacić rachunki...
rosenberg
Czaje w sumie u nas by się pewnie sprawdziło bo faktycznie ubieranie to masakra ale jakoś nawet nie pomyślałam o czymś takim, ja młodego przykrywam kocykiem zanim się nagrzeje auto i potem ściągam kocyk i czapkę, a kurtkę albo kombinezon ubieram dopiero jak wychodzimy z autaChodzi o to, że to wygodne jest bo zanim w aucie się nagrzeje, to mija chwila. A tak w trakcie jazdy możesz rozpiąć, poza tym kurtkę musisz ściągnąć, a później założyć, a tu cyk zapinasz i wyciągasz dziecko
reklama
Sylwia99
No ja przetestuję, jak to będzie.Czaje w sumie u nas by się pewnie sprawdziło bo faktycznie ubieranie to masakra ale jakoś nawet nie pomyślałam o czymś takim, ja młodego przykrywam kocykiem zanim się nagrzeje auto i potem ściągam kocyk i czapkę, a kurtkę albo kombinezon ubieram dopiero jak wychodzimy z auta