marta18691
Fanka BB :)
A co u Ciebie nie pasują ?Marta chcesz może zasłony do dziewczynek? Mam 2 sztuki. Rozowe w krateczkę. Sorry za zdjęcie ale lepszego nie mogłam zrobić na rękach z hania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co u Ciebie nie pasują ?Marta chcesz może zasłony do dziewczynek? Mam 2 sztuki. Rozowe w krateczkę. Sorry za zdjęcie ale lepszego nie mogłam zrobić na rękach z hania
Nie mam gdzie zawiesić, bo wymieniłam pokój basi i teraz ma okno dachowe. Więc mi nie potrzebne a tylko miejsce zajmujeA co u Ciebie nie pasują ?
Napewno wpadli gdzie po 3miesiacach 2dzieckoJa dzisiaj z koleżanką pisałam jest w 9 miesiącu, a miesiąc temu jej córka 14 dokładnie skończyła rok ja podziwiam, termin ma na ostatniego grudnia
Ja mam grzeczne, a drugiego w życiu bym teraz nie chciała i w ogóle w ciągu najbliższych kilku lat, przynajmniej dopóki Czarek nie będzie bardziej dodatkową parą rąk do pomocy niż użytkownikiem rąk wszystkich dookołaNie wiem jak bardzo trzeba mieć grzeczne dziecko żeby chcieć mieć jedno po drugim.
To wygląda jak wpadka. Bo planować mieli powoli, a wyszło jak wyszłoNapewno wpadli gdzie po 3miesiacach 2dziecko
Jej Kaja pisała, że łobuz dziecko rok, już czai więcej, wie że może sobie pozwolić na więcejNie wiem jak bardzo trzeba mieć grzeczne dziecko żeby chcieć mieć jedno po drugim.
Ja też uwielbiam być w ciąży. Mogłabym chodzić w niej tyle co słońA ja chociaz hania cienko spi to gdybym miała większe mieszkanie to chyba byśmy sobie 3 bobo zrobili tacy szaleni jesteśmy chociaż mowilam, że 2 starczy to trochę jeszcze mnie ciagnie do chodzenia w ciazy albo surogatka zostane
Wspolczuje bardzo ... strasznie dużo osób sie na to teraz sypie ;/Ja się dowiedziałam dzisiaj że babcia od mojego męża trafiła do szpitala do Tych covid i raczej z tego nie wyjdzie
Nie wiem jak bardzo trzeba mieć grzeczne dziecko żeby chcieć mieć jedno po drugim.