reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny ja jestem w szoku o_O mały zasnął standardowo po 20 i ok 22 miał jakies przebudzenie ale zasnął jak dałam smoczek i spał. Północ ja się budzę a on śpi. I tak od północy do 2 nad ranem obudziłam się chyba z 5 razy i wstawałam do małego patrzeć czy żyje bo nic, zero płaczu, zero pobudki. W końcu o 2 dałam mu na śpiocha mleko i wtedy się uspokoiłam i zasnęłam 😆 spaliśmy do 5:40, wzięłam go do łóżka i śpi do tej pory o_O

Dziewczyny ja jestem w szoku o_O mały zasnął standardowo po 20 i ok 22 miał jakies przebudzenie ale zasnął jak dałam smoczek i spał. Północ ja się budzę a on śpi. I tak od północy do 2 nad ranem obudziłam się chyba z 5 razy i wstawałam do małego patrzeć czy żyje bo nic, zero płaczu, zero pobudki. W końcu o 2 dałam mu na śpiocha mleko i wtedy się uspokoiłam i zasnęłam 😆 spaliśmy do 5:40, wzięłam go do łóżka i śpi do tej pory o_O
To ciesz się🙂

Poczytajcie sobie
Mi się już nie chcę o tym słuchać, serio
. Ja o tym w ogóle nie myślę, nie gadam, nie zamartwiam się, nie zastanawiam się co będzie jak wszyscy umrzemy..

reklama

Poczytajcie sobie
Błagam, to jest fejk, ten Pan przedstawia się jako doktor, a nie jest na liście Oxfordu, został sprawdzony pod kątem zamieszkania itp i nie znaleziono takiego człowieka, wiec prawdopodobnie nie ma żadnego tytułu, nie jest naukowcem tylko jakimś fanatykiem.
Tutaj link do wyjaśnienia: Link do: Science battles false information on COVID-19
Niestety po angielsku, ale jest. Nie wiem czy po polsku też się znajdzie. W tym wpisie wyjaśnione są także fakty naukowe dotyczące szczepionek.

O ile własne zdanie, wolna wola jest ok to rozpowszechnianie takich turbo fejkowych """artykułów""" już nie bo może kogoś mocno wprowadzic w błąd.

Do góry