reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja się nie wypowiadam, bo obawiam się, że moja Ida jest takim Rysiem😂 Dzisiaj na rehabilitacji płakała bite 40 minut, byłyśmy na usg brzucha to nawet w opisie mam, dziecko niespokojne 😂 Darła się, ciągnęła za kable, myślałam, że ten sprzęt rozłączy😂
No przy badaniu i rehabilitacji to co się dziwisz tez bym plakala 😂placze jak ćwiczę 😂

U nas dzisiaj Czarek dzielnie z ciotką, płakał tylko na początku jak przyszła, a potem to już nawet nie ogarnął, że wyszłam 😅 Podziwiam gościa tym bardziej, że dziś jak na złość rano ze mną nie chciał już za bardzo spać, a późniejsza drzemka trwała jakie pół godziny. No i siostrę podziwiam, że się tego podjęła, bo sama nie ma jeszcze dzieci, a i za dużego kontaktu z dziećmi na co dzień - ja bym miała stracha z czyimś dzieckiem zostać teraz, a co dopiero zanim pojawił się Czarek 😱

Ja się nie wypowiadam, bo obawiam się, że moja Ida jest takim Rysiem😂 Dzisiaj na rehabilitacji płakała bite 40 minut, byłyśmy na usg brzucha to nawet w opisie mam, dziecko niespokojne 😂 Darła się, ciągnęła za kable, myślałam, że ten sprzęt rozłączy😂
Czarek też na fizjoterapii zawsze płacze, ale tylko jak musi ćwiczyć, bo jakby go zostawić z zabawkami na macie, to by się bawił w najlepsze 😆

reklama
Ja tak chciałam ale życie zweryfikowało 😂 no i cesarka ,😂
A ja chociaz hania cienko spi to gdybym miała większe mieszkanie to chyba byśmy sobie 3 bobo zrobili 😂😂tacy szaleni jesteśmy 😂 chociaż mowilam, że 2 starczy to trochę jeszcze mnie ciagnie do chodzenia w ciazy 😂😂albo surogatka zostane 😂

Do góry