G
gość _199
Gość
Powodzenia, mój stary też walił głową o podłogę, to są ewidentnie zaburzenia :/Chyba to mamoza. Ale przy niej tez krzyczy duzo, wali glowa o podloge
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia, mój stary też walił głową o podłogę, to są ewidentnie zaburzenia :/Chyba to mamoza. Ale przy niej tez krzyczy duzo, wali glowa o podloge
No przy badaniu i rehabilitacji to co się dziwisz tez bym plakala placze jak ćwiczęJa się nie wypowiadam, bo obawiam się, że moja Ida jest takim Rysiem Dzisiaj na rehabilitacji płakała bite 40 minut, byłyśmy na usg brzucha to nawet w opisie mam, dziecko niespokojne Darła się, ciągnęła za kable, myślałam, że ten sprzęt rozłączy
Hahahaha może i faktNo przy badaniu i rehabilitacji to co się dziwisz tez bym plakala placze jak ćwiczę
Pisała, że mieli zacząć się starać, a okazało się, że jest w 5 tygodniuJa myślę że to totalny przypadek
Nie wiem jak bardzo trzeba mieć grzeczne dziecko żeby chcieć mieć jedno po drugim.Pisała, że mieli zacząć się starać, a okazało się, że jest w 5 tygodniu
Ja tak chciałam ale życie zweryfikowało no i cesarka ,Nie wiem jak bardzo trzeba mieć grzeczne dziecko żeby chcieć mieć jedno po drugim.
Czarek też na fizjoterapii zawsze płacze, ale tylko jak musi ćwiczyć, bo jakby go zostawić z zabawkami na macie, to by się bawił w najlepszeJa się nie wypowiadam, bo obawiam się, że moja Ida jest takim Rysiem Dzisiaj na rehabilitacji płakała bite 40 minut, byłyśmy na usg brzucha to nawet w opisie mam, dziecko niespokojne Darła się, ciągnęła za kable, myślałam, że ten sprzęt rozłączy
A ja chociaz hania cienko spi to gdybym miała większe mieszkanie to chyba byśmy sobie 3 bobo zrobili tacy szaleni jesteśmy chociaż mowilam, że 2 starczy to trochę jeszcze mnie ciagnie do chodzenia w ciazy albo surogatka zostaneJa tak chciałam ale życie zweryfikowało no i cesarka ,