Sylwia99
Fanka BB :)
Mojej siostry córka też. Siedzę z nią, piona!Basia na kwarantannie.... Do piątku boze jakie to absurdy. W zeszły wtorek miala kontkat z panią...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mojej siostry córka też. Siedzę z nią, piona!Basia na kwarantannie.... Do piątku boze jakie to absurdy. W zeszły wtorek miala kontkat z panią...
Marta chcesz może zasłony do dziewczynek? Mam 2 sztuki. Rozowe w krateczkę. Sorry za zdjęcie ale lepszego nie mogłam zrobić na rękach z hania
Marta chcesz może zasłony do dziewczynek? Mam 2 sztuki. Rozowe w krateczkę. Sorry za zdjęcie ale lepszego nie mogłam zrobić na rękach z hania
Ja mam cierpliwość i podejście do dzieci ale takiego dziecka to jeszcze nie widzialam dobrze, że Hanka miała dobry humor i sie bawiła a tamtego galgana nosiłam tesciu przywiózł mi corke z przedszkola (nagła kwarantanna) to uciekł szybko bo tego krzyku nie mógł znieśćJa swojego starszaka pierwszy raz zostawiłam z babcia, dziadkiem i ciocia jak miał 8.5 miesiąca. Jechaliśmy z mężem na kurs przedmałżeński, byliśmy po cywilnym i proboszcz uznał, że musimy. Mój tata taki Heros, jak popłaczę to zaśnie. Wył im prawie 6 godzin bez przerwy moja siostra mówi, że do dziś ma traumę ;D Dziadkowie kolejny raz z nim zostali jak miał już grubo roczek skończony a mały jeździł z nami w pozostałe dni kursu, było wszystko: płacz, pielucha i kp w trakcie zajęć
Może Rysiu ma mamoze ? Tylko towarzystwo mamy uznaje ?Ja mam cierpliwość i podejście do dzieci ale takiego dziecka to jeszcze nie widzialam dobrze, że Hanka miała dobry humor i sie bawiła a tamtego galgana nosiłam tesciu przywiózł mi corke z przedszkola (nagła kwarantanna) to uciekł szybko bo tego krzyku nie mógł znieść
Ja myślę że to totalny przypadekJa dzisiaj z koleżanką pisałam jest w 9 miesiącu, a miesiąc temu jej córka 14 dokładnie skończyła rok ja podziwiam, termin ma na ostatniego grudnia
Chyba to mamoza. Ale przy niej tez krzyczy duzo, wali glowa o podlogeMoże Rysiu ma mamoze ? Tylko towarzystwo mamy uznaje ?
U nas też w przedszkolu kwarantanna od dziś do poniedziałku włącznie. Tyle, że Olek od zeszłego tygodnia chory ( ale covid-) to nas ominęło.