reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja swojego starszaka pierwszy raz zostawiłam z babcia, dziadkiem i ciocia jak miał 8.5 miesiąca. Jechaliśmy z mężem na kurs przedmałżeński, byliśmy po cywilnym i proboszcz uznał, że musimy. Mój tata taki Heros, jak popłaczę to zaśnie. Wył im prawie 6 godzin bez przerwy :p moja siostra mówi, że do dziś ma traumę ;D Dziadkowie kolejny raz z nim zostali jak miał już grubo roczek skończony :p a mały jeździł z nami w pozostałe dni kursu, było wszystko: płacz, pielucha i kp w trakcie zajęć :D

Załączniki

• IMG_20211207_153126.jpg
    IMG_20211207_153126.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 81
Ja swojego starszaka pierwszy raz zostawiłam z babcia, dziadkiem i ciocia jak miał 8.5 miesiąca. Jechaliśmy z mężem na kurs przedmałżeński, byliśmy po cywilnym i proboszcz uznał, że musimy. Mój tata taki Heros, jak popłaczę to zaśnie. Wył im prawie 6 godzin bez przerwy :p moja siostra mówi, że do dziś ma traumę ;D Dziadkowie kolejny raz z nim zostali jak miał już grubo roczek skończony :p a mały jeździł z nami w pozostałe dni kursu, było wszystko: płacz, pielucha i kp w trakcie zajęć :D
Ja mam cierpliwość i podejście do dzieci ale takiego dziecka to jeszcze nie widzialam 😂 dobrze, że Hanka miała dobry humor i sie bawiła a tamtego galgana nosiłam 😂😂 tesciu przywiózł mi corke z przedszkola (nagła kwarantanna) to uciekł szybko bo tego krzyku nie mógł znieść 😂😂

Ja się nie wypowiadam, bo obawiam się, że moja Ida jest takim Rysiem😂 Dzisiaj na rehabilitacji płakała bite 40 minut, byłyśmy na usg brzucha to nawet w opisie mam, dziecko niespokojne 😂 Darła się, ciągnęła za kable, myślałam, że ten sprzęt rozłączy😂

Ja mam cierpliwość i podejście do dzieci ale takiego dziecka to jeszcze nie widzialam 😂 dobrze, że Hanka miała dobry humor i sie bawiła a tamtego galgana nosiłam 😂😂 tesciu przywiózł mi corke z przedszkola (nagła kwarantanna) to uciekł szybko bo tego krzyku nie mógł znieść 😂😂
Może Rysiu ma mamoze ? Tylko towarzystwo mamy uznaje ?
U nas też w przedszkolu kwarantanna od dziś do poniedziałku włącznie. Tyle, że Olek od zeszłego tygodnia chory ( ale covid-) to nas ominęło.

Ja dzisiaj z koleżanką pisałam jest w 9 miesiącu, a miesiąc temu jej córka 14 dokładnie skończyła rok 😱 ja podziwiam, termin ma na ostatniego grudnia 😁

reklama
Do góry