reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Tak, zaczął tak kilka dni temu.

Niestety noce powróciły ze zdwojoną siła 😂 ostatniej się poddałam i od 1 spał z nami.
My mieliśmy wczoraj szczepienie przeciw meningokokom. Noc dramat, też się poddałam ale już o 22 i spał z nami. Co chwilę pobudki z krzykiem, do tego zepchnął mnie z łóżka praktycznie (przez jakiś czas spałam z głową na stoliku nocnym) aż w końcu o 4 nad ranem położyłam się na środku łóżka między małym a mężem i tak spaliśmy do 5:30. I nie było szans na dłuższy sen :p mam nadzieję że kolejna noc będzie lepsza :)

U mnie w mieście jest grupa uwaga śmieciarka jedzie i oddam za darmo, a oprócz tego jeszcze fundacja Twoja widzialna reka ma też grupę. Tam ludzie często piszą, że np czegoś szukają i naprawdę większość rzeczy się znajduje bo i tak się u kogoś kurzy. Miło się patrzy na to. My ze starym jak był lockdown i ten największy kryzys podczas korony w zeszłym roku co ludzie pracę potracili to jeździliśmy na zakupy jak ktoś potrzebował. W sumie sporo się udzielaliśmy bo oboje w domu dużo siedzieliśmy i tak. Szkoda, że czasami ludziom głupio poprosić o pomoc :( bardzo to przykre jest. A ja ciagle moim rodzicom mówię, żeby nie wyrzucali tylko oddali, na pewno ktoś się zgłosi... A oni, że szkoda zachodu, stara kanapa i chcą na śmietnik ja. Tak się już nauczyli i wydaje im się, że nikt tego nie weźmie, a na grupach widzę że się ludzie w kolejce ustawiają bo np żadnej kanapy nie mają :(
U nas jak wyrzucaliśmy na gabaryty rzeczy to ludzie wiedzieli w jaki dzień i chodzili i brali sobie rzeczy

reklama
Do góry