Tak. Starszaka też zaszczepiłam.Dziewczyny, czy wszystkie szczepicie dzieci na meningokoki?
reklama
Ja szczepie.Dziewczyny, czy wszystkie szczepicie dzieci na meningokoki?
marta18691
Fanka BB :)
Nie ja miałam chyba na pneumokoki nie pamiętamDziewczyny, czy wszystkie szczepicie dzieci na meningokoki?
Ewq9
Fanka BB :)
Pneumokoki na pewno szczepisz, one i tak są darmowe. Za meningokoki się płaci. Ja za pierwszą dawkę płaciłam 340 zł a za drugą 350 zł. Dziewczyny które szczepią, ile płacicie ? Nie wiem czy jest jedna cena ? Z tym że ja nie kupuje w aptece tylko w ośrodku zdrowia, bo nie chce mi się bawić w przechowywanie itd.Nie ja miałam chyba na pneumokoki nie pamiętam
Edit: szczepie na memingokoki typ B. Na C z tego co kojarzę (jest tylko jedna dawka ) 100 zl
Ceny są różne z tego co kojarzę, ale raczej zbliżone do siebie. Ja płaciłam 330zł w aptece.Pneumokoki na pewno szczepisz, one i tak są darmowe. Za meningokoki się płaci. Ja za pierwszą dawkę płaciłam 340 zł a za drugą 350 zł. Dziewczyny które szczepią, ile płacicie ? Nie wiem czy jest jedna cena ? Z tym że ja nie kupuje w aptece tylko w ośrodku zdrowia, bo nie chce mi się bawić w przechowywanie itd.
Edit: szczepie na memingokoki typ B. Na C z tego co kojarzę (jest tylko jedna dawka ) 100 zl
U mnie w przychodni chyba 340 kosztuje.Pneumokoki na pewno szczepisz, one i tak są darmowe. Za meningokoki się płaci. Ja za pierwszą dawkę płaciłam 340 zł a za drugą 350 zł. Dziewczyny które szczepią, ile płacicie ? Nie wiem czy jest jedna cena ? Z tym że ja nie kupuje w aptece tylko w ośrodku zdrowia, bo nie chce mi się bawić w przechowywanie itd.
My tak.Dziewczyny, czy wszystkie szczepicie dzieci na meningokoki?
U nas ostatnio fajnie jakecznice wsuwa. Przysmażam cebule i czosnek na patelni, potem jajko. Jest tak dobra ze nawet nie czuc ze nie ma soli - czasem dodaje szczypiorek. Albo jakies kanapeczki posmarowane roznymi rzeczami (dżemem, serkiem) do tego jakies warzywo np pomidor bez skórki . Niestety kaszka średnio jej wchodzi Ale ja jakos nie szaleje z pomyslami na jedzenie - jak z reszta widaćDziewczyny co dajecie do jedzonka na kolację? Bo już mi się pomysły wyczerpały
reklama
Kurcze ja nie pamietam ile dokladnie placilismy, ale wydaje mi sie ze tez jakos ponad 300zlU mnie w przychodni chyba 340 kosztuje.