Tak. Starszaka też zaszczepiłam.Dziewczyny, czy wszystkie szczepicie dzieci na meningokoki?
reklama
Ja szczepie.Dziewczyny, czy wszystkie szczepicie dzieci na meningokoki?
marta18691
Fanka BB :)
Nie ja miałam chyba na pneumokoki nie pamiętamDziewczyny, czy wszystkie szczepicie dzieci na meningokoki?
Ewq9
Fanka BB :)
Pneumokoki na pewno szczepisz, one i tak są darmowe. Za meningokoki się płaci. Ja za pierwszą dawkę płaciłam 340 zł a za drugą 350 zł. Dziewczyny które szczepią, ile płacicie ? Nie wiem czy jest jedna cena ? Z tym że ja nie kupuje w aptece tylko w ośrodku zdrowia, bo nie chce mi się bawić w przechowywanie itd.Nie ja miałam chyba na pneumokoki nie pamiętam
Edit: szczepie na memingokoki typ B. Na C z tego co kojarzę (jest tylko jedna dawka ) 100 zl
Ceny są różne z tego co kojarzę, ale raczej zbliżone do siebie. Ja płaciłam 330zł w aptece.Pneumokoki na pewno szczepisz, one i tak są darmowe. Za meningokoki się płaci. Ja za pierwszą dawkę płaciłam 340 zł a za drugą 350 zł. Dziewczyny które szczepią, ile płacicie ? Nie wiem czy jest jedna cena ? Z tym że ja nie kupuje w aptece tylko w ośrodku zdrowia, bo nie chce mi się bawić w przechowywanie itd.
Edit: szczepie na memingokoki typ B. Na C z tego co kojarzę (jest tylko jedna dawka ) 100 zl
U mnie w przychodni chyba 340 kosztuje.Pneumokoki na pewno szczepisz, one i tak są darmowe. Za meningokoki się płaci. Ja za pierwszą dawkę płaciłam 340 zł a za drugą 350 zł. Dziewczyny które szczepią, ile płacicie ? Nie wiem czy jest jedna cena ? Z tym że ja nie kupuje w aptece tylko w ośrodku zdrowia, bo nie chce mi się bawić w przechowywanie itd.
My tak.Dziewczyny, czy wszystkie szczepicie dzieci na meningokoki?
U nas ostatnio fajnie jakecznice wsuwa. Przysmażam cebule i czosnek na patelni, potem jajko. Jest tak dobra ze nawet nie czuc ze nie ma soli - czasem dodaje szczypiorek. Albo jakies kanapeczki posmarowane roznymi rzeczami (dżemem, serkiem) do tego jakies warzywo np pomidor bez skórki . Niestety kaszka średnio jej wchodziDziewczyny co dajecie do jedzonka na kolację? Bo już mi się pomysły wyczerpały![]()
![Woman shrugging :woman_shrugging: 🤷♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f937-2640.png)
![Grinning face with smiling eyes :smile: 😄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f604.png)
reklama
Kurcze ja nie pamietam ile dokladnie placilismy, ale wydaje mi sie ze tez jakos ponad 300zlU mnie w przychodni chyba 340 kosztuje.