Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie +/- 3h, czasami tą ostatnią przerwe ma nieco dluższą.Po ile godzin dzieci Wasze mają przerwy między spaniem?
O matko zazdroszczę u nas koło 7 pobudka, zasnęła co prawda 10:30 zawsze po 11 zasypia i wstała po 13 i nie śpi od tej pory wczoraj to samo jedno spanie i potrafi 5 godzin wytrzymaćU mnie +/- 3h, czasami tą ostatnią przerwe ma nieco dluższą.
U nas jest zazwyczaj pobudka 6-7,pierwsza drzemka 10-11, a później zazwyczaj już nie śpi do 20 czasami się zdarza że o 16-17 zaśnie na jakieś pół godziny, ale baaardzo rzadko.Po ile godzin dzieci Wasze mają przerwy między spaniem?
My zwykle pobudka koło 7, pierwsza drzemka 10/11, druga 14/15 i wieczorem po 19 spankoPo ile godzin dzieci Wasze mają przerwy między spaniem?
Ale bywa róznie wczoraj np wstał przed 6, pierwsz drzemka była po 8, druga po 11 i od 13 już w ogóle nie spał aż do wieczora.My zwykle pobudka koło 7, pierwsza drzemka 10/11, druga 14/15 i wieczorem po 19 spanko
Kochana, ja za to bym chciała żeby ona po 2 godziny spała u nas drzemka przy dobrych wiatrach 40min, max godzina. Ale często krócej..O matko zazdroszczę u nas koło 7 pobudka, zasnęła co prawda 10:30 zawsze po 11 zasypia i wstała po 13 i nie śpi od tej pory wczoraj to samo jedno spanie i potrafi 5 godzin wytrzymać