reklama
rosenberg
Fanka BB :)
Myję normalnie. Ja już dawno nic nie wyparzam tylko smoczka od czasu do czasu bo używamy do usypiania.[/QUOTE]Dziewczyny, czy dezynfekujecie inhalatory? Wyparzacie w wodzie czy macie jakieś środki do czyszczenia?
[/QUOTE]Myję normalnie. Ja już dawno nic nie wyparzam tylko smoczka od czasu do czasu bo używamy do usypiania.
Ja tak samo. Po użytkowaniu inhalator wyparzam i czeka na następną ofiarę chyba, że używamy wszyscy to wtedy po każdym wyparzam i myje normalnie w płynie do nauczyć
Ewq9
Pierwsza przerwa od ok 6 do ok 8:30 ( max 3h), druga jakieś 4h i potem już zazwyczaj 3-4 h przed snemPo ile godzin dzieci Wasze mają przerwy między spaniem?
Sylwia99
No u nas ostatnio tak wychodzi, że jedno a długie spanieKochana, ja za to bym chciała żeby ona po 2 godziny spała u nas drzemka przy dobrych wiatrach 40min, max godzina. Ale często krócej..
kwiatek250
Ok. 3 h w ciągu dnia, niania moją w taki rytm wprawiła.Po ile godzin dzieci Wasze mają przerwy między spaniem?
kwiatek250
Wyparzam w gorącej wodzie po każdym użyciu.Dziewczyny, czy dezynfekujecie inhalatory? Wyparzacie w wodzie czy macie jakieś środki do czyszczenia?
kwiatek250
Ja już widzę, że moja Élodie jest kiepska z matematyki, nie zrozumiała idée zmiany czasu i budzi się rano już o 5.20, i nieważne, o której zaśnie wieczorem.
To i tak dobrze, Czarek ostatnio w ciągu dnia to spał tylko chwilę na spacerze albo w aucie i koniec (plus w nocy się budził 2-3 razy, pewnie też dlatego, że w dzień porządnie nie spał). Jak położę go po 2 śniadaniu to mi zaśnie na 2-3h tak jak dzisiaj, ale potem drugiej drzemki to nie uraczysz no i na spacer nie ma kiedy iść, bo ciemno Ciekawe, czy dzisiaj w końcu prześpi noc bez pobudek i wbijania do nas do łóżkaO matko zazdroszczę u nas koło 7 pobudka, zasnęła co prawda 10:30 zawsze po 11 zasypia i wstała po 13 i nie śpi od tej pory wczoraj to samo jedno spanie i potrafi 5 godzin wytrzymać
reklama