reklama
Ewq9
Fanka BB :)
Przejście z dwóch na jedną drzemkę ma dużo pozytywów, chociażby to że lepiej można zaplanować jakieś wyjazdy mój mały póki co ma dwie drzemki, pierwsza o 8:30 i trwa zazwyczaj 1.5h, potem druga ok 13;30 i też trwa zazwyczaj 1-1.5h.To i tak dobrze, Czarek ostatnio w ciągu dnia to spał tylko chwilę na spacerze albo w aucie i koniec (plus w nocy się budził 2-3 razy, pewnie też dlatego, że w dzień porządnie nie spał). Jak położę go po 2 śniadaniu to mi zaśnie na 2-3h tak jak dzisiaj, ale potem drugiej drzemki to nie uraczysz no i na spacer nie ma kiedy iść, bo ciemno Ciekawe, czy dzisiaj w końcu prześpi noc bez pobudek i wbijania do nas do łóżka
Ja tam mimo wszystko wolę jak ma 2, bo wtedy lepiej śpi w nocy i nie marudzi tak pod wieczór, ale jak ta jedna jest porządna długa, to jeszcze idzie z nim wytrzymać Z tym, że u nas nie ma regularnych drzemek, właśnie przez nieregularne wyjazdy, więc jak ta pierwsza przepadnie, to potem może być już tylko gorzej, sam raczej nie zaśnie, a jak już uda się go ululać to nie śpi za długoPrzejście z dwóch na jedną drzemkę ma dużo pozytywów, chociażby to że lepiej można zaplanować jakieś wyjazdy mój mały póki co ma dwie drzemki, pierwsza o 8:30 i trwa zazwyczaj 1.5h, potem druga ok 13;30 i też trwa zazwyczaj 1-1.5h.
Ja mam flaem 4neb, ale na razie nie korzystalam wiec ciężko wyrazić opinie. Ja czytalam recenzje na pantabletka, i z tamtąd wybralismy.Jak już pojawił się temat inhalatorów, to napiszcie jakie macie/polecacie, bo kompletnie się na tym nie znam, a jakiś bym w końcu musiała kupić, nigdy nie wiadomo kiedy się przyda
Ja mam sanity pro. Czy dobry nie mam pojęcia, używamy od ponad 5 lat i ciagle działa, nic nie wymienialiśmyJak już pojawił się temat inhalatorów, to napiszcie jakie macie/polecacie, bo kompletnie się na tym nie znam, a jakiś bym w końcu musiała kupić, nigdy nie wiadomo kiedy się przyda
kwiatek250
Ja na szybko kupiłam Medisana In 500, ale ja go mam od kilku dni, więc trudno stwierdzić, ile podziała i jak
Ewq9
Ja mam medel professional. Sprawdza się świetnie. Jedynym minusem jest rozmiar, ale jakoś dajemy radęJak już pojawił się temat inhalatorów, to napiszcie jakie macie/polecacie, bo kompletnie się na tym nie znam, a jakiś bym w końcu musiała kupić, nigdy nie wiadomo kiedy się przyda
Ja dzisiaj nie mam co narzekać, bo mój maruda w końcu przespał noc bez pobudek i nawet rano chwilę ze mną w łóżku dospał Ale za to teraz marudzi, od 17tej próbowałam go położyć na drugą drzemkę i nic z tego, mnie zmuliło, a Czarek dalej pełen energii Dobrze, że zaraz kąpiel!Żyjecie dziewczyny? Taka cisza, że szok!! Żadna nie marudzi to chociaż ja, w nocy wstalam że 100 razy bylam juz taka wku******* o 6.30 juz biegała po nas na łóżku... Dzisiaj dostaje pedicytamol na noc, i czekam na cud
reklama
rosenberg
Żyjemy ale co to za życieŻyjecie dziewczyny? Taka cisza, że szok!! Żadna nie marudzi to chociaż ja, w nocy wstalam że 100 razy bylam juz taka wku******* o 6.30 juz biegała po nas na łóżku... Dzisiaj dostaje pedicytamol na noc, i czekam na cud
My wczoraj u teściów byliśmy, nie wspomnę nawet jakie siaty słodyczy przywieźliśmy...... Już się obęckalam w ciągu dnia i pewnie będziemy jeść też wieczorem na szczęście warzywa i owoce też dostaliśmy. Teściowa nawet zrobiła maliny w słoiku bez cukru specjalnie dla Filipa! Maliny wiadomo z ich dzialki, więc bajka
A Filip spoko bo dalej wstaje w sumie raz zanim pójdę spać, raz w środku nocy koło 2/3 i potem czasami koło 5 i jeszcze śpi, a czasem dopiero jak się obudzi rano to je. Niestety zaczął budzić się przed 7 po zmianie czasu