reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja też tego nie czaję. Z kp to jeszcze możnaby przyjąć, że chodzi o sam skład mleka patrząc tak powierzchownie, ale że cc to nie poród to ja nie wiem skąd się wzięło 🤷 gdyby nie cc to ile dzieci nie miałoby szansy żyć albo urodziłoby się z uszczerbkiem na zdrowiu... Nie wiem, czy jest na świecie osoba, dla której takie ryzyko jest warte rodzenia sn.
Są takie wariatki serio

reklama
A ja zaczynam robić świąteczne ozdoby 😂pomysłów wiele, lecz czasu malo😂

Załączniki

• IMG_20211020_221711.jpg
    IMG_20211020_221711.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 77
To mnie zdziwiło że na wymioty gorąca SŁODZONA herbata. Moja babcia niedawno wymiotowała i źle się czuła, dzwoniłam do lekarza a lekarz żeby piła właśnie słodką herbatę o_O a ja zawsze przy zatruciu czy czymkolwiek piłam gorzką, takie to jakieś dla mnie było logiczne
Cukier ma sens bo przy odwodnieniu często pojawia się hipoglikemia i najprościej podbić cukier we krwi po prostu cukrem, żeby człowiek złapał trochę siły. Takie izotoniki np mają wysoko w składzie glukozę bo przy wysiłku trzeba szybko odrabiać energię i najlepsze do tego są cukry proste.
Ale o ile cukier ma sens o tyle herbata już nie, bo nie dość że odwadnia to jeszcze zwykle pije się ją ciepła, więc dodatkowo podrażni żołądek

reklama
Coś się pogorszyło ?
po wypiciu mleka miał praktycznie wode a nie kupke i to caly czas😏
Nie jest odwodniony, wszystko ok poki co, mamy obserwowac. Leki przeciwbiegunkowe do tego probiotyk i duzo wody i przepajac czarna herbata z cukrem i szczypta soli- sama nie wiem co o tym myslec😵‍💫 no i troszke oszukiwac na mleku, bardziej kaszki ryżowe, chlebek 🙄

Do góry