reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

U nas, to czego najbardziej nie chciałam. Antybiotyk. 😌 muszę zrobić mocz, waga stanęła w miejscu. Na noc warto dziecku chorującemu dać poduszkę, żeby wyżej dziecko spało.

reklama
Hej dziewczyny 🙂 Sorki, że się tak Wam tu wpycham, ale jesteście najbardziej w temacie, który mnie interesuje.
Możecie napisać co i ile jedzą Wasze maluchy? Tak mniej więcej 🙂 Mam córeczkę z lutego i już się gubię w tych zaleceniach 🤷 Podobno do 1 rż mleko jest podstawą, a inne pokarmy jako uzupelnienie, gdzie indziej pisze że w 8 miesiącu to już tylko 3x dziennie posiłek mleczny. Wiadomo, że dzieci różnie jedzą - jedno mniej, drugie więcej.
Jeśli już gdzieś o tym pisałyście, to dajcie znać, będę szukać 🙂

Hej dziewczyny 🙂 Sorki, że się tak Wam tu wpycham, ale jesteście najbardziej w temacie, który mnie interesuje.
Możecie napisać co i ile jedzą Wasze maluchy? Tak mniej więcej 🙂 Mam córeczkę z lutego i już się gubię w tych zaleceniach 🤷 Podobno do 1 rż mleko jest podstawą, a inne pokarmy jako uzupelnienie, gdzie indziej pisze że w 8 miesiącu to już tylko 3x dziennie posiłek mleczny. Wiadomo, że dzieci różnie jedzą - jedno mniej, drugie więcej.
Pisalysmy, ale mamy taki przemiał, że musiałabyś odkopywać czeluście 😂 generalnie to loteria, zależy od dziecka. Moj młody tylko próbuje, nie powiedziałabym że zjada posiłki. Coś tam podziubie, daje mu zwykle śniadanie wtedy kiedy ja jem i obiad też wtedy kiedy ja jem. Od dzwona słoiczek to zje 3-4 pełne łyżeczki. Ale ja się nie zastanawiam nad tym, badania ma porobione i jest wszystko super, rozwija się ekstra więc nie zwracam na to uwagi, pwooli niech sobie smakuje, jak przyjdzie.na niego pora to będzie jadł więcej. A ten posiłek mleczny 3x 😂😂😂 ja karmie piersią i myślę że wyjdzie z 8 karmień na dobe, jak się w nocy obudzi częściej to mozr nawet więcej

No i zapraszamy do udzielania się i przedstawienia swojego babelka ❤️

Mój je rano kaszkę zbożowa potem obiadek owoc i na kolację kaszkę ❤️ możesz się udzielać jak masz dziecko też z lutego 😍a jak ma na imię? I którego się urodził?

reklama
Do góry