Mialam Ci to pisaćDziewczyny w bierze jest mleko Nan optipro plus na promce jak ktoras poszukuje . Przy zakupie swoich opakować za jego wychodzi 37 zeta !
reklama
Michalina_25
Fanka BB :)
o dzięki, to musze lecieć na shopingDziewczyny w bierze jest mleko Nan optipro plus na promce jak ktoras poszukuje . Przy zakupie swoich opakować za jego wychodzi 37 zeta !
Teraz wszyscy chorzy, mojej siostry synek 40 gorączki... Chyva 3 dniówkę będzie mialU nas nocka tragiczna przez ten kaszel. Dzisiaj na 17 do lekarza jedziemy prywatnie.
Ewq9
Ja już myślałam ze małemu przeszedł katar bo całkiem całkiem wczoraj było ( odciągałam tylko 3 razy a nie 30 jak przez ostatnie dni) a dzisiaj od rana znowu nos zapchany....Teraz wszyscy chorzy, mojej siostry synek 40 gorączki... Chyva 3 dniówkę będzie mial
Haha czytam swoje posty codziennie rano i się zastanawiam czy w nocy mi telefon płata figle czy to ja jestem tak zaspana i robie tyle literówek;DMialam Ci to pisać
Właśnie wczoraj kupiłam zapas bo akurat mi wpadło w oko na zakupach.
Dziewczyny u nas dzis noc tez gorsza. Po wczorajszych spacerach mala juz dzisiaj zawalona. Pokasłuje tak samo ;/ mam nadzieje ze sie nie rozwinie nic większego.
Strach z dzieckiem na dwor wyjsc żeby chory zaraz nie byl. Ale ile można w tym domu
Strach z dzieckiem na dwor wyjsc żeby chory zaraz nie byl. Ale ile można w tym domu
Sylwia99
Mojej siostry syn to samo.. Teraz jej córka choruje, na szczęście bez gorączki. Ale mam szpital w domu teraz. My już przeszliśmy trzydniówke.Teraz wszyscy chorzy, mojej siostry synek 40 gorączki... Chyva 3 dniówkę będzie mial
rosenberg
Ja to mam teraz intensywny każdy dzień z tym małym diabełkiemDzisiaj chyba intensywna druga część dnia bo nikt nic nie pisze
My lionelo stefiKtoś coś pisał ostatnio na temat łóżeczek turystycznych, jakie macie? Bo muszę pilnie jutro zamówić. Moje stare rozwalone, na śmietniku juz w sobotę jedziemy na wesele więc potrzebuje. Do domu tez potrzebuje, bo mloda spi w dostawce a ja czuwam, bo wstaje już na nogi...
reklama
Tez je właśnie chce. Gdzie najtaniej kupieJa to mam teraz intensywny każdy dzień z tym małym diabełkiem
My lionelo stefi