reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

U nas, to czego najbardziej nie chciałam. Antybiotyk. 😌 muszę zrobić mocz, waga stanęła w miejscu. Na noc warto dziecku chorującemu dać poduszkę, żeby wyżej dziecko spało.

reklama
Hej dziewczyny 🙂 Sorki, że się tak Wam tu wpycham, ale jesteście najbardziej w temacie, który mnie interesuje.
Możecie napisać co i ile jedzą Wasze maluchy? Tak mniej więcej 🙂 Mam córeczkę z lutego i już się gubię w tych zaleceniach 🤷 Podobno do 1 rż mleko jest podstawą, a inne pokarmy jako uzupelnienie, gdzie indziej pisze że w 8 miesiącu to już tylko 3x dziennie posiłek mleczny. Wiadomo, że dzieci różnie jedzą - jedno mniej, drugie więcej.
Jeśli już gdzieś o tym pisałyście, to dajcie znać, będę szukać 🙂

Hej dziewczyny 🙂 Sorki, że się tak Wam tu wpycham, ale jesteście najbardziej w temacie, który mnie interesuje.
Możecie napisać co i ile jedzą Wasze maluchy? Tak mniej więcej 🙂 Mam córeczkę z lutego i już się gubię w tych zaleceniach 🤷 Podobno do 1 rż mleko jest podstawą, a inne pokarmy jako uzupelnienie, gdzie indziej pisze że w 8 miesiącu to już tylko 3x dziennie posiłek mleczny. Wiadomo, że dzieci różnie jedzą - jedno mniej, drugie więcej.
Pisalysmy, ale mamy taki przemiał, że musiałabyś odkopywać czeluście 😂 generalnie to loteria, zależy od dziecka. Moj młody tylko próbuje, nie powiedziałabym że zjada posiłki. Coś tam podziubie, daje mu zwykle śniadanie wtedy kiedy ja jem i obiad też wtedy kiedy ja jem. Od dzwona słoiczek to zje 3-4 pełne łyżeczki. Ale ja się nie zastanawiam nad tym, badania ma porobione i jest wszystko super, rozwija się ekstra więc nie zwracam na to uwagi, pwooli niech sobie smakuje, jak przyjdzie.na niego pora to będzie jadł więcej. A ten posiłek mleczny 3x 😂😂😂 ja karmie piersią i myślę że wyjdzie z 8 karmień na dobe, jak się w nocy obudzi częściej to mozr nawet więcej

No i zapraszamy do udzielania się i przedstawienia swojego babelka ❤️

Mój je rano kaszkę zbożowa potem obiadek owoc i na kolację kaszkę ❤️ możesz się udzielać jak masz dziecko też z lutego 😍a jak ma na imię? I którego się urodził?

reklama
Do góry