reklama
Super aż zatęskniłam za Bałtykiem ale mamy mega daleko więc w tym roku już się na pewno nie wybierzemyDzisiaj piękna pogoda na spacer
Sylwia99
Fanka BB :)
Pierwszy raz widzimy Hanie w czapce. Piękne dziewczyny pozazdrościć tylko.Dzisiaj piękna pogoda na spacer
Przytylam 16kg. tak, chyba chodzi o mnie bo pamietam ze chwalilas, w samych majtach bylam ale to wszystko bylo dobre ustawienie do zdjecia jak zalozylam kurtke to czulam sie jak chodzacy stożekale Ty chyba dużo w ciąży nie przytyłaś? Pamietam kiedyś wrzuciłaś tu brzuszkowe zdjęcie w takiej obcisłej długiej sukience w lustrze to super wygladałaś chyba że Cie myle z kimś innym
Ooo super wyglada. Myslalam ze po 3ch gorzej, ale elegancko masz
Wszystkie damy na różowo boskoDzisiaj piękna pogoda na spacer
Super masz bordową puchówke, gdzie kupiłas?
ja polecałam dolce sono. Dla mnie wypada rozmiarowla normalnie. Zamawialam na urodzenie 56 i bylo tak jak 56. A teraz brałam pajac na 80 i tez jest taki na teraz. Dzis mi przyszlo zamówienie na 86 i te juz mi się wydaja większe. Ale tez zanim mloda mi wejdzie w 86 to jeszcze się zejdzie pewniehej ktoś polecał dolce sono tylko nie pamiętam? jakie tam są rozmiarowo? w sensie np 74 to bardziej takie jak w pepco czy lupilu?
Tak hanka to czysty ojciec basia to ja takze mamy po swoim dzieckuBasia faktycznie skóra zdjęta z Ciebie. Ale Hania cały tata chyba piękne dziewczyny jesteście
reklama
Tez tak myslalam, dopoki @Święta92 nie wrzucila zdjecia Basi jak byla niemowlakiem. Hanka wyglada jak kopiaBasia faktycznie skóra zdjęta z Ciebie. Ale Hania cały tata chyba piękne dziewczyny jesteście