reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Jakie Hania oczka ma. Jak moja Lena, takie smutne widać, że się męczy. 😞
Katarowe oczka 😂alw juz jest lepiej. Niestety katar będzie trwał ale urlopu nam nie zepsuje 😂hanka się świetnie bawi na basenie szaleje, że szok 😂właśnie wróciłyśmy. Kupiłam jej juz inne kółko takze zadowolona 😀 pływa za siostra i kuzynkami 😂

Ja właśnie w szpitalu jeszcze z jedną dziewczyna z sali też po cc, pytałysmy o USG to powiedziała położna że to się robi tylko jak jest coś nie tak po cc. Kuzynka w Niemczech miała standardowo w drugiej dobie po cc robione :p
No u nas w Polsce to zawsze badania robią jak już coś się dzieje i taka profilaktyka chorób 🤦 tak samo w przypadku młodych osób...

reklama
Zazdroszczę 😍 ale widać, że ładne cięcie i szycie. U mnie krzywo nacięli i od początku źle to wyglądało, chociaż zdaniem fizjo i ginekolog bardzo ładna blizna... No nie wiem, ja widziałam lepsze, ale i tak się cieszę, że to tylko defekt wizualny niż jakiś wpływający na funkcjonowanie.
To moja mi się wydaje chyba aż taka nie za fajna

Do góry