Ale juz Hanka poszla w urodę ojca. Podłużna glowa, wszystkie czapki po basi są na nią za duze. Baska ma leb jak sklep jak ja. Kurtke mam z lidla. Już chyba 4 sezon, piore suszę i jest ekstra i za fajna kaseTez tak myslalam, dopoki @Święta92 nie wrzucila zdjecia Basi jak byla niemowlakiem. Hanka wyglada jak kopia
reklama
marta18691
Fanka BB :)
A źle się czułaś z ta waga ?Przytylam 16kg. tak, chyba chodzi o mnie bo pamietam ze chwalilas, w samych majtach bylam ale to wszystko bylo dobre ustawienie do zdjecia jak zalozylam kurtke to czulam sie jak chodzacy stożek
marta18691
No nie jest źle
Ooo super wyglada. Myslalam ze po 3ch gorzej, ale elegancko masz
dzięki to zamawiamja polecałam dolce sono. Dla mnie wypada rozmiarowla normalnie. Zamawialam na urodzenie 56 i bylo tak jak 56. A teraz brałam pajac na 80 i tez jest taki na teraz. Dzis mi przyszlo zamówienie na 86 i te juz mi się wydaja większe. Ale tez zanim mloda mi wejdzie w 86 to jeszcze się zejdzie pewnie
marta18691
FajnieWe wtorek Hania zaczyna zajęcia sensoryczne
Nooo źle nigdy w zyciu tyle nie wazylamA źle się czułaś z ta waga ?
marta18691
reklama
Wyspane oczka nie wiem dlaczego ja się boję patrzec na kamerkę zawsze jakieś horroru mi się przypominająDobrze ze nie zdążyłam wina odpalić za to zdążyłam pranie ….