reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Nooo źle 😁 nigdy w zyciu tyle nie wazylam 😁
Ja chyba jestem jedną z nielicznych która zajebiście się czuła w ciąży. Przytyłam ponad 20, a latałam jak nigdy, taka energia mnie rozpierała, że mogłabym chodzić w ciąży 3 lata. Nigdy się też tak ładnie i obcisłe nie ubierałam jak w ciąży. Dzisiaj oglądam swoje zdj w ciąży, to taka seksi się czulam. Teraz to jak flak 🤣
Dobrze ze nie zdążyłam wina odpalić 🤣 za to zdążyłam pranie …. 🤦‍♀️🤣
Pananormal acivity 😱

Ja chyba jestem jedną z nielicznych która zajebiście się czuła w ciąży. Przytyłam ponad 20, a latałam jak nigdy, taka energia mnie rozpierała, że mogłabym chodzić w ciąży 3 lata. Nigdy się też tak ładnie i obcisłe nie ubierałam jak w ciąży. Dzisiaj oglądam swoje zdj w ciąży, to taka seksi się czulam. Teraz to jak flak 🤣

Pananormal acivity 😱
Też lubiłam brzuszek eksponować :D ale jak patrzę na zdjęcia z czasów ciąży to Boże jak ja wyglądałam na twarzy jak jakiś żul 😂 czerwona japa cała, jakis syf na czole, oczy takie metne 😂 widać było że mnie przeorało z zaskoczenia

Tooo zazdroszcze. No są faktycznie takie mamuski, ktore do konca wygladaja eeeekstra 😍 ja na końcówce się już czułam jak czop 😳

Pananormal acivity 😱

U mnie gorączkuje.. Wczoraj po południu i dzisiaj znowu.. Nie wiem, czy to zęby, czy co. W tamtym tygodniu cały tydzień katar i kaszel. W poniedziałek już było ok. Ale dzieci w domu katar i kaszel i oo. Od 7 drugi raz śpi.

a ma katar i kaszel dalej? U nas juz 8 dzień katar i konca nie widać.
U nas katar trwał dokładnie 15 dni i przeszło

Pananormal acivity 😱
Ja tak samo, przytyłam co prawda 16 kg ale do samego końca czułam się świetnie. Sprzątałam do samego końca, jeździłam cały czas samochodem, ogólnie byłam ciągle w ruchu i dobrze się z tym czułam :D nawet w dniu jak odeszły mi wody byłam jeszcze na małej domowej imprezce :D

reklama
Do góry