Mi tak samo czarne te oczy takie bez białek a jeszcze jak raczkuje to tez tak człapie czasami, trzesie sie jak z ringaWyspane oczka nie wiem dlaczego ja się boję patrzec na kamerkę zawsze jakieś horroru mi się przypominają
reklama
G
gość _199
Gość
Ja chyba jestem jedną z nielicznych która zajebiście się czuła w ciąży. Przytyłam ponad 20, a latałam jak nigdy, taka energia mnie rozpierała, że mogłabym chodzić w ciąży 3 lata. Nigdy się też tak ładnie i obcisłe nie ubierałam jak w ciąży. Dzisiaj oglądam swoje zdj w ciąży, to taka seksi się czulam. Teraz to jak flakNooo źle nigdy w zyciu tyle nie wazylam
Pananormal acivityDobrze ze nie zdążyłam wina odpalić za to zdążyłam pranie ….
rosenberg
Fanka BB :)
Też lubiłam brzuszek eksponować ale jak patrzę na zdjęcia z czasów ciąży to Boże jak ja wyglądałam na twarzy jak jakiś żul czerwona japa cała, jakis syf na czole, oczy takie metne widać było że mnie przeorało z zaskoczeniaJa chyba jestem jedną z nielicznych która zajebiście się czuła w ciąży. Przytyłam ponad 20, a latałam jak nigdy, taka energia mnie rozpierała, że mogłabym chodzić w ciąży 3 lata. Nigdy się też tak ładnie i obcisłe nie ubierałam jak w ciąży. Dzisiaj oglądam swoje zdj w ciąży, to taka seksi się czulam. Teraz to jak flak
Pananormal acivity
Tooo zazdroszcze. No są faktycznie takie mamuski, ktore do konca wygladaja eeeekstra ja na końcówce się już czułam jak czop
Ja chyba jestem jedną z nielicznych która zajebiście się czuła w ciąży. Przytyłam ponad 20, a latałam jak nigdy, taka energia mnie rozpierała, że mogłabym chodzić w ciąży 3 lata. Nigdy się też tak ładnie i obcisłe nie ubierałam jak w ciąży. Dzisiaj oglądam swoje zdj w ciąży, to taka seksi się czulam. Teraz to jak flak
Pananormal acivity
marta18691
Ja tam dobrze się czułam całą ciążę oprócz tego że byłam kopanaTooo zazdroszcze. No są faktycznie takie mamuski, ktore do konca wygladaja eeeekstra ja na końcówce się już czułam jak czop
Ewq9
U mnie gorączkuje.. Wczoraj po południu i dzisiaj znowu.. Nie wiem, czy to zęby, czy co. W tamtym tygodniu cały tydzień katar i kaszel. W poniedziałek już było ok. Ale dzieci w domu katar i kaszel i oo. Od 7 drugi raz śpi.
U nas katar trwał dokładnie 15 dni i przeszłoa ma katar i kaszel dalej? U nas juz 8 dzień katar i konca nie widać.
G
gość _199
Gość
Ja w połogu wyglądałam jak Żulietta. Dziwię się, że nikt mi dobrych nie wrzucał, jak stałam z kawąTooo zazdroszcze. No są faktycznie takie mamuski, ktore do konca wygladaja eeeekstra ja na końcówce się już czułam jak czop
Ewq9
Ja tak samo, przytyłam co prawda 16 kg ale do samego końca czułam się świetnie. Sprzątałam do samego końca, jeździłam cały czas samochodem, ogólnie byłam ciągle w ruchu i dobrze się z tym czułam nawet w dniu jak odeszły mi wody byłam jeszcze na małej domowej imprezceJa chyba jestem jedną z nielicznych która zajebiście się czuła w ciąży. Przytyłam ponad 20, a latałam jak nigdy, taka energia mnie rozpierała, że mogłabym chodzić w ciąży 3 lata. Nigdy się też tak ładnie i obcisłe nie ubierałam jak w ciąży. Dzisiaj oglądam swoje zdj w ciąży, to taka seksi się czulam. Teraz to jak flak
Pananormal acivity
A która tak nie wyglądała nie chce sobie nawet przypominac.Ja w połogu wyglądałam jak Żulietta. Dziwię się, że nikt mi dobrych nie wrzucał, jak stałam z kawą
reklama
Sylwia99
U nas jeszcze jakiś wirus panuje. Siostry dzieci rzygają, oby na Lenę nie przeszło.U nas katar trwał dokładnie 15 dni i przeszło