reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
No ale jak kolor sprzyja to można kupić babskie :D ja tak właśnie robię :D
to miało byś odpowiedzią na zdj ciuszków od świętej. Niestety tamte kolory nie sprzyjają 😂 😂 😂 Alek miał taki uniwersalne początkowe ubranka, że koleżanka praktycznie wszystko w rozmiarze 56-62 wzięła dla swojej córeczki.

to miało byś odpowiedzią na zdj ciuszków od świętej. Niestety tamte kolory nie sprzyjają 😂 😂 😂 Alek miał taki uniwersalne początkowe ubranka, że koleżanka praktycznie wszystko w rozmiarze 56-62 wzięła dla swojej córeczki.
Właśnie w Pepco się trafiaja rzeczy dla dziewczynki które są ok dla chłopaka. Młody właśnie ma 2 pary getrów i jakieś body z.pepco z działu babskiego ;D

Widziałam na insta na Pepcolove i chyba nie wchodzę już do Pepco, bo ma tyle ubranek na jesień... Wyjątkowo ładne/super gatunkowo i w dobrej cenie teraz w Sinsay i Pepco. A do tego jeszcze otworzył mi się niedaleko sklep z ciuszkami dziecięcymi... A tam same hand masę i stylówki
A widzialas takie body w traktory biale, prążkowany materiał [emoji7][emoji7]

Nie tylko. Te są super gatunkowo i jesienne. Do tego są fajne spodnie musztardowej. A w Sinsay ceglane skarpetki i sweterki [emoji3059]
dla dziewczynek takie łądne, a dla chłopców wypuścili jakąś farmerską kolekcje -.-
Screenshot_2021-09-07-22-27-03-984_com.instagram.android.jpeg

@Święta92 no śliczne🤩 byłam ostatnio, ale teraz mało gdzie jeździmy i nie mam gdzie stroić. Poza tym, kasy i tak ostatnio dużo mi poszło. 😅 Hah chyba mamy podobny styl, bo i ja mam zamiar Lenie zamówić taką czapę. 🤣😅

Dziewczyny u nas dziś jedna pobudka w nocy🥳 chwilo trwaj😂 z tym że już zaczęliśmy dzień i zabawa na całego. Ale lepsze to niż wstawanie milion razy 🙃

reklama
Do góry