rosenberg
Fanka BB :)
No ale jak kolor sprzyja to można kupić babskie ja tak właśnie robiędla dziewczynek takie łądne, a dla chłopców wypuścili jakąś farmerską kolekcje -.-
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ale jak kolor sprzyja to można kupić babskie ja tak właśnie robiędla dziewczynek takie łądne, a dla chłopców wypuścili jakąś farmerską kolekcje -.-
to miało byś odpowiedzią na zdj ciuszków od świętej. Niestety tamte kolory nie sprzyjają Alek miał taki uniwersalne początkowe ubranka, że koleżanka praktycznie wszystko w rozmiarze 56-62 wzięła dla swojej córeczki.No ale jak kolor sprzyja to można kupić babskie ja tak właśnie robię
Właśnie w Pepco się trafiaja rzeczy dla dziewczynki które są ok dla chłopaka. Młody właśnie ma 2 pary getrów i jakieś body z.pepco z działu babskiego ;Dto miało byś odpowiedzią na zdj ciuszków od świętej. Niestety tamte kolory nie sprzyjają Alek miał taki uniwersalne początkowe ubranka, że koleżanka praktycznie wszystko w rozmiarze 56-62 wzięła dla swojej córeczki.
mowisz? to obczaje, chociaż ja fanką getrów nie jestem. On ma takie udka, że się chyba nie dałby radę w nie wcisnąćWłaśnie w Pepco się trafiaja rzeczy dla dziewczynki które są ok dla chłopaka. Młody właśnie ma 2 pary getrów i jakieś body z.pepco z działu babskiego ;D
A widzialas takie body w traktory biale, prążkowany materiał [emoji7][emoji7]
dla dziewczynek takie łądne, a dla chłopców wypuścili jakąś farmerską kolekcje -.-
Mój właśnie ciągle w getrach i chyba jak dziewczynka wygląda sąsiedzi się mnie pytali już jedni i drudzy czy to córkamowisz? to obczaje, chociaż ja fanką getrów nie jestem. On ma takie udka, że się chyba nie dałby radę w nie wcisnąć
Haha u mnie już wiedzą, że to chłopiec, cały blok go zna, bo zaczepia sąsiadów w windzie. Babcie zawsze pytają czy on nie zmarznie, bo bez czapki i skarpetMój właśnie ciągle w getrach i chyba jak dziewczynka wygląda sąsiedzi się mnie pytali już jedni i drudzy czy to córka