reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Zależy, jaki dentysta :) Ja jeszcze do niedawna panicznie bałam się wizyty u dentysty, do póki trafiłam do www.ursynow-stomatologia.pl/ w Warszawie i ostatecznie przekonałam się, że dentysta nie taki straszny :) Moje dzieci też tam chodzą :)
To chyba niezbyt dobre miejsce na reklamę 😂😂 my z różnych końców polski, 300km do dentysty jechać nie będziemy 😂🤦 jak już robicie marketing szeptany to róbcie go chociaż dobrze.

Zazdroszcze 🤣 ja widzę, że młody ma to co ja, nie potrafi się do końca wybudzić i płacze. U mnie to trwało do 6rz, to chyba były już lęki nocne. Masakra !
Mój też jojczy z zamkniętymi oczami. Jak go biorę do karmienia to ma cały czas zamknięte i w ogóle nie otwiera

Zazdroszcze 🤣 ja widzę, że młody ma to co ja, nie potrafi się do końca wybudzić i płacze. U mnie to trwało do 6rz, to chyba były już lęki nocne. Masakra !
Dzis sie łącze w bólu. Mloda spala ladnie do 2.3 a potem już wieczna zabawa ;D przewalani3, jęczenie, poplakiwanie. Az wybija godzina 6 i mloda otworzyła oczy i zerknęła na matkę z miną jakby myslala " co ty matka nie wyspałaś się? To co ty robiłaś w nocy. Wstawaj się bawic";D

Właśnie zronilam zakupy dla starszej w hm i trochę w sinsay. Jednak cenowo to wolę pepco 😂😂😂 niestety dla niej ciezko cos dorwac w pepco już bo bardzo dziecinne a ja wolę stonowane ciuchy 😂😂
Ja czekam na nową kolekcję w Sinsay. Obczaj sobie na dziale dla dzieci jakie będą piękne bodziaki dla dziewczynek.

reklama
Do góry