reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja wgl nie ogarniam pepco dla chłopców jest tyle super ubranek i wgl. A dla dziewczynek jak dla mnie brzydsze. Czasami znajdą się perełki. 🤣 Ostatnio Lenie kupiłam czapeczkę chłopięca i cztery pary skarpetek bez uciskowych, bo na dziewczęcym dziale nie było. 🤣
Zaraz pokaze co kupilam hani😀z sinsay zamowilam jej fajna czapeczke 😀

15. Kupiłam dzisiaj. I piękna 3 pąki w rudych odcieniach i koszulowe body.... Wyjątkowo dużąużaa kolekcja chłopięca
Też mam te body tylko rude i jak dla mnie to jest o rozmiar zawyżona.
Ja używki. Więc vinted/olx, na olx przesyłka za 1zl więc rzeczy z vinted tez końcowo kupuje przez olx. Czekam jeszcze na jedną kurteczkę i cieplejsza czapkę i komplet sweterkowy. I musze rozkminic coś na stopy :D
Aa rozumiem 😁😁 to czekam dalej.

Czapeczka piękna :D ja właśnie dla dziewczynek widzę zawsze fajne rzeczy 🙈 mój Filip nosi leginsy dziewczece z Pepco jasnoszare bo dla chłopaków były same dresy, a on jest taki mały że getry a najlepiej dziewczęce lepiej pasują 😂
Jak dla mnie to wszystko jest dla ludzi. I jakby mi się coś podobało z chłopięcego działu, to bym kupiła. 😁

Załączniki

• IMG_20210907_211000.jpg
    IMG_20210907_211000.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 88
reklama
Do góry