reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

@ness. Jak sobie radzisz z Alkiem odkąd wstaje w łóżeczku? Mój Filip co prawda nie wstaje, ale na kolanach się wspina jakby w górę, tj podnosi się i klęczy z rękami opartymi np na szczebelkach albo na zabawce... I potem ryp na łeb na szyję. Dzisiaj tak w łóżeczku zrobił kilka razy i cały poobijany jest 😐 i już nie wiem jak go przypilnować, chyba bym musiała cały czas n aniego patrzeć. Poszłam do kibla i słyszę tylko łup i ryk. No i przewrócił się na bok i zarył twarza w szczebelki... A za godzinę znowu. Ech
Ja lozeczko turystyczne wtedy polecam 😀😀

reklama
Też mi się podoba🤗a małe agentki też się wystroiły🤣A najlepsza moja Natalia zaczęła chodzić do przedszkola dopiero a ona wybiera sobie strój i wszystko porównuje czy do siebie pasuje niewiem skąd jej się to wzięło nigdy tak nie robiła🤣🤣🤣najmniejszy szczegół musi być😁może ma to po mnie 🤣
Piękne tak czy siak. W ogóle cudnie kawaler ubrany 🥰

Chyba muszę takie nam sprawić... Bo to istny koszmar z tym obijaniem. Nawet już ochraniacz założyłam taki co się wiąże u góry i u dołu. To młody sobie rozwiązuje 😂 i ściąga 😂😭 dzisiaj ma normalnie szczebelek odbity na policzku 🤷😐
Ja chyba też sobie rozłożę turystyczne. Tylko, że moje trochę się rozwaliło i pora kupic nowe

My juz po. Kręgosłup wchodzi mi w tylek dosłownie.... Namęczyłam się ale chyba każdy zadowolony 😀 chrzest w kościele szybki bo po mszy 😀😀hanka jak to hanka przy ludziach zlote dziecko😀😀 zostało mi tyle jedzenia, że nawet nie wiem co z nim zrobić 😀😂tort hmmmm ladny ale dla mnie nie dobry niestety. Zaraz sprzątanie i trzeba wrócić do rzeczywistości 😂basia idzie juteo do przedszkola 😀 jutor pokaze wam jaka fajna przytulanke dostala Hanulka

Ważne, że się udało[emoji3]
My juz po. Kręgosłup wchodzi mi w tylek dosłownie.... Namęczyłam się ale chyba każdy zadowolony [emoji3] chrzest w kościele szybki bo po mszy [emoji3][emoji3]hanka jak to hanka przy ludziach zlote dziecko[emoji3][emoji3] zostało mi tyle jedzenia, że nawet nie wiem co z nim zrobić [emoji3][emoji23]tort hmmmm ladny ale dla mnie nie dobry niestety. Zaraz sprzątanie i trzeba wrócić do rzeczywistości [emoji23]basia idzie juteo do przedszkola [emoji3] jutor pokaze wam jaka fajna przytulanke dostala Hanulka

My juz po. Kręgosłup wchodzi mi w tylek dosłownie.... Namęczyłam się ale chyba każdy zadowolony 😀 chrzest w kościele szybki bo po mszy 😀😀hanka jak to hanka przy ludziach zlote dziecko😀😀 zostało mi tyle jedzenia, że nawet nie wiem co z nim zrobić 😀😂tort hmmmm ladny ale dla mnie nie dobry niestety. Zaraz sprzątanie i trzeba wrócić do rzeczywistości 😂basia idzie juteo do przedszkola 😀 jutor pokaze wam jaka fajna przytulanke dostala Hanulka
Super, że już po. Mówiłam, że dasz radę! Może pomróź, co da się. Szkoda, że z tortem klapa.. Najważniejsze, że prawie wszystko po Twojej myśli, no oprócz tortu. 😊😅

U nas drugi weekend górski, w zeszłym tygodniu zdobyte z Julkiem Góry Świętokrzyskie- Łysa Góra, dzisiaj Szyndzielnia w Beskidzie Śląskim [emoji3] Nawet dzisiaj książeczkę założyliśmy [emoji3]
received_3667675043336026.jpeg
received_146112261022029.jpeg

reklama
@ness. Jak sobie radzisz z Alkiem odkąd wstaje w łóżeczku? Mój Filip co prawda nie wstaje, ale na kolanach się wspina jakby w górę, tj podnosi się i klęczy z rękami opartymi np na szczebelkach albo na zabawce... I potem ryp na łeb na szyję. Dzisiaj tak w łóżeczku zrobił kilka razy i cały poobijany jest 😐 i już nie wiem jak go przypilnować, chyba bym musiała cały czas n aniego patrzeć. Poszłam do kibla i słyszę tylko łup i ryk. No i przewrócił się na bok i zarył twarza w szczebelki... A za godzinę znowu. Ech
Kilkanaście razy upadł i nauczył się, że trzeba się trzymać, a jak już ma dość stania to ryczy jak kobyla i wtedy wiem, że mam go posadzić 🤣
Nie da się cały czas na nich patrzeć, a łóżeczko jest chyba najbezpieczniejszym miejscem, w momencie gdy muszę iść chociażby do toalety. Staram się, żeby miał tam pełno zabawek i nimi się zajmował, a nie wstawał, ale i tak robi jak chce. Karuzela jednak musiała być zdjęta, bo do niej głównie wstawał.

Do góry