Trzymqmy kciuki! bedzke pięknie. Hanka goscinna takze napewno się wszystko uda ;pTrzymajcie kciuki za dzisiaj żebym dala rade ps. Tesciowa była przyniesc mi łyżeczki i mowi do mnie a ty idz się maluj, uczesz a ja mowie, ale ja już to zrobilam hahaha chyba jej sie nie podobało
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Super my na wesele swoje też tak stroilismy sami na około 30osob swoje jedzenie mieslismyroboty było jeszcze więcej i balonów dmuchaniaNa chwilą obecną tak jeszcze trochę pracy mnie czeka
sandra0777
Bedzie pieknie, rodzinnie i wesolo! Udanej zabawy
Michalina_25
bawcie sie dobrze!
Dziewczyny, które używają mleko Luttle Steps, Nan Optipro plus albo HiPP combiotik od jutra promka w biedrze, a w Lidlu drugi raz już widzę na kupon Bebilona taniej (ostatnio jak była taka promka zrobiłam zapas, więc teraz nie skorzystam) - wszystko przy zakupie 2
marta18691
Ja juz zrobiłam zapas 12kartonow mleka kupiłam
Dziewczyny, które używają mleko Luttle Steps, Nan Optipro plus albo HiPP combiotik od jutra promka w biedrze, a w Lidlu drugi raz już widzę na kupon Bebilona taniej (ostatnio jak była taka promka zrobiłam zapas, więc teraz nie skorzystam) - wszystko przy zakupie 2
A co dałaś?Dzisiaj pierwszy dzień jak młody dostał słoiczek i wpieprzal aż się rzucał na tą lyzeczke
reklama
Oo dzieki za info, zaraz przeglądam gazetki i jutro wysyłam męża po mleczusio;DDziewczyny, które używają mleko Luttle Steps, Nan Optipro plus albo HiPP combiotik od jutra promka w biedrze, a w Lidlu drugi raz już widzę na kupon Bebilona taniej (ostatnio jak była taka promka zrobiłam zapas, więc teraz nie skorzystam) - wszystko przy zakupie 2