Ja robilam. Zdjecie male w ramce z wierszykiem. Obwiązane wstazka. Proste tanie ale chrzestni mega wzruszeniDziewczyny chce zronic podziękowania dla chrzestnych od małej, robiliście? Macie jakieś pomysły??
reklama
U nas wyglądało to tak. Slabo widac bo zdjecie robione wieczorem. Ale chrzestni zadowoleni bardzo. I u jednego i u drugiego stoi na szafce w widocznym miejscu. Budzetowy pomysl ale fajny ;pDzięki ja dla gości tez mam magnesy (czekam aż przyjda) i mam to też. Zastanawiam się co dla chrzestnych
Załączniki
marta18691
Fanka BB :)
Super
zgredzus
Ja miałam puzzle dla Chrzestnych i magnesy dla wszystkich
Dziewczyny chce zronic podziękowania dla chrzestnych od małej, robiliście? Macie jakieś pomysły??
G
gość _199
Gość
My wstaliśmy dopiero pół h temu życie jest piękne.
zgredzus
Ja wychodzę to tak, chyba że mi się nie chce to tylko tusz. A tak to i kreska i cień
Nie. W tym okresie najbardziej kaloryczne jest mleko w porównaniu z jedzeniem, dlatego u dzieci, które słabo przybierają nie wolno szybciej rozszerzać diety.
Ale każdy robi jak chce.
A malujesz się czymś więcej niż tuszem ? Ja w ciąży nosiłam rzęsy, ale nie malowałam się, więc nie miałam problemu ze zmywaniem makijażu [emoji136]
Niestety, zdecydowanie zbyt żal mi jest moich rzęs i zrezygnowałam, bo strasznie mi się niszczyły.
Dziewczyny czy wasze maluchy też są takie "waleczne" podczas ubierania ?
Młoda przekręca się we wszystkie strony jak chce są przebrać, siłuje się, złości zanim ją wyszykuje na dwór to się już całą zgrzeje. A przebranie pampersa trwa tyle jak nigdy ;p
Młoda przekręca się we wszystkie strony jak chce są przebrać, siłuje się, złości zanim ją wyszykuje na dwór to się już całą zgrzeje. A przebranie pampersa trwa tyle jak nigdy ;p
zgredzus
U nas to samo...
Dziewczyny czy wasze maluchy też są takie "waleczne" podczas ubierania ?
U nas tez tak to wygląda pampersa ubieram tylko na noc. A przez dzień używam pantsow bo przynajmniej jak się przekręca na brzuch to jestem go w stanie ubrać, a w pampersa to już nie bardzoDziewczyny czy wasze maluchy też są takie "waleczne" podczas ubierania ?
reklama
U nas tez ja pantsy ale dla meza pampersy bo on pqntsa nie umie małej założyć;D ale teraz to jest istny hardcor nia hahaU nas tez tak to wygląda pampersa ubieram tylko na noc. A przez dzień używam pantsow bo przynajmniej jak się przekręca na brzuch to jestem go w stanie ubrać, a w pampersa to już nie bardzo