reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dzięki 😀😀😀 ja dla gości tez mam magnesy (czekam aż przyjda) i mam to też. Zastanawiam się co dla chrzestnych 😂😂
U nas wyglądało to tak. Slabo widac bo zdjecie robione wieczorem. Ale chrzestni zadowoleni bardzo. I u jednego i u drugiego stoi na szafce w widocznym miejscu. Budzetowy pomysl ale fajny ;p

Załączniki

• received_244471737479045.jpeg
    received_244471737479045.jpeg
    195,4 KB · Wyświetleń: 77
Ja wychodzę to tak, chyba że mi się nie chce to tylko tusz. A tak to i kreska i cień
Nie. W tym okresie najbardziej kaloryczne jest mleko w porównaniu z jedzeniem, dlatego u dzieci, które słabo przybierają nie wolno szybciej rozszerzać diety.
Ale każdy robi jak chce.

A malujesz się czymś więcej niż tuszem ? Ja w ciąży nosiłam rzęsy, ale nie malowałam się, więc nie miałam problemu ze zmywaniem makijażu [emoji136]
Niestety, zdecydowanie zbyt żal mi jest moich rzęs i zrezygnowałam, bo strasznie mi się niszczyły.

Dziewczyny czy wasze maluchy też są takie "waleczne" podczas ubierania ?
Młoda przekręca się we wszystkie strony jak chce są przebrać, siłuje się, złości :D zanim ją wyszykuje na dwór to się już całą zgrzeje. A przebranie pampersa trwa tyle jak nigdy ;p

U nas to samo...
Młoda przekręca się we wszystkie strony jak chce są przebrać, siłuje się, złości :D zanim ją wyszykuje na dwór to się już całą zgrzeje. A przebranie pampersa trwa tyle jak nigdy ;p

U nas tez tak to wygląda 😂 pampersa ubieram tylko na noc. A przez dzień używam pantsow bo przynajmniej jak się przekręca na brzuch to jestem go w stanie ubrać, a w pampersa to już nie bardzo😂

reklama
U nas tez tak to wygląda 😂 pampersa ubieram tylko na noc. A przez dzień używam pantsow bo przynajmniej jak się przekręca na brzuch to jestem go w stanie ubrać, a w pampersa to już nie bardzo😂
U nas tez ja pantsy ale dla meza pampersy bo on pqntsa nie umie małej założyć;D ale teraz to jest istny hardcor nia haha

Do góry