rosenberg
Fanka BB :)
Jezu jak te dzieci szybko rosnąMój ma 7 miesięcy i dopiero z tydzień temu załapał papki. Spokojnie,ma czas.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jezu jak te dzieci szybko rosnąMój ma 7 miesięcy i dopiero z tydzień temu załapał papki. Spokojnie,ma czas.
Sztos, ja lubię brwi ogólnie, to w sumie moja ulubiona część tapety razem z rzęsami ;DNie patrzec bo to już w łóżeczku
U nas chyba idą górne... Ciągle marudzi i pojawił się suchy kaszelek a żadnej infekcji nie ma. Chociaż jak będzie mi jutro tak kaszlał co jakiś czas to chyba pójdę w pt żeby go jeszcze raz osłuchała jakaś doktorka. No ale wszystkie znaki na ziemi mówią, że to jednak zębyZ doświadczenia mwoie ze gorsze są górne zęby
U nas chyba idą górne... Ciągle marudzi i pojawił się suchy kaszelek a żadnej infekcji nie ma. Chociaż jak będzie mi jutro tak kaszlał co jakiś czas to chyba pójdę w pt żeby go jeszcze raz osłuchała jakaś doktorka. No ale wszystkie znaki na ziemi mówią, że to jednak zęby [emoji854]
Nie patrzec bo to już w łóżeczku [emoji23][emoji23]
Czytalam o tym zabiegu, podobno super jest ale i sprzęt musi być naprawdę dobry... A co do brwi, to sobie ciulalam kase, odkładałam już długo bo chciałam bardzo od dłuższego czasu, ale taki wydatek trochę duży jak na raz dla mnie. Dlatego odkładałam i wkoncu moglam sobie zrobić. A co do rzęs ja też mam problem ze zmywaniem oczu ale jak rzęsy mam to ide podd prysznic i normalnie woda leje (niby nie można) bo jak oczami wyobrazni widzę tam male robakiSuper. Ja bym chętnie w siebie zainwestowała, ale z czego... Rzęsy bym zrobiła nawet, ale boje się że jak ja często potrafię zmyć makijaż na odczep, to by mi się ten brud zbieral gdzieś tam i potem zapalenie
Spodobał mi się zabieg na brzuch kriopiloza to się okazuje, że przy problemach z tarczyca odpada...
No ma bo przecież dajesz dziecku jedzenie i lepiej trochę przybiera jak takie małe byłoNo to pewnie jak lubisz ja się nieco zaniedbałam, ale od września ruszam z pole dance i idę na angielski. Muszę w końcu przestań jęczeć że nie umiem i się nauczyć
Noo ale co ma waga do rozszerzania diety ?
Nie. W tym okresie najbardziej kaloryczne jest mleko w porównaniu z jedzeniem, dlatego u dzieci, które słabo przybierają nie wolno szybciej rozszerzać diety.No ma bo przecież dajesz dziecku jedzenie i lepiej trochę przybiera jak takie małe było
A malujesz się czymś więcej niż tuszem ? Ja w ciąży nosiłam rzęsy, ale nie malowałam się, więc nie miałam problemu ze zmywaniem makijażuSuper. Ja bym chętnie w siebie zainwestowała, ale z czego... Rzęsy bym zrobiła nawet, ale boje się że jak ja często potrafię zmyć makijaż na odczep, to by mi się ten brud zbieral gdzieś tam i potem zapalenie
Spodobał mi się zabieg na brzuch kriopiloza to się okazuje, że przy problemach z tarczyca odpada...